Kiwi-DNA

Idag har jag varit duktig!
Först och främst har jag tagit mig igenom ännu en skoldag, dvs en dag närmare studenden, haha. Nej jag ska vara ärlig. Jag tycker faktiskt om skolan, och med trevliga klasskamrater och lärare blir skolan ännu bättre.
Anledningen till inläggets rubrik kommer här; vi fick nämligen "plocka ut" DNA ur en  kiwi, ja ni hörde rätt. En Kiwi. Det var lite läskigt, men ändå så himlans intressant och häftigt ! Säger den oh så naturämnesälskande Anna, seriöst menat då.

Hur som helst
Sedan var det dags för mig att visa mina orienteringsskills på idrotten, och mina 5 år i Skogsluffarnas OK sken inte igenom så bra då jag knappt sprang banan runt. Jag återgäldade sedan dettaa springande i gymmet efter lektionen. Duktig flicka.

Och nu till dagens tycka-illa-om. Varför ska det vara så jäkla svårt att få tag på en ynka liten sladd till min mp3 ?! Jag har då råkat missplacera min och den vill ej bli funnen. Så just för denna lilla sladd (som får min mp3 laddad och fylld med musik) släpade jag runt mig själv och 3 väskor/påsar i 7 olika fucking butiker. Och vet ni vad det bästa av allt är? INGEN av dom hade sladden -.- Suuuuck.
Nej nu jävlar ska jag ringa Samsungs kundtjänst, om dom nu har någon?

DEN SOM VÄNTAR PÅ NÅGOT GOTT...

...väntar aldrig för länge.
Detta söta lilla ordspråk är ren bullshit i mina öron.
Anledningen till detta är att jag just i denna stund sitter och väntar på att sockerkakan jag har i ugnen ska bli klar och det är oooolidligt. Jag kan till och med känna den saftiga smaken i munnen genom att bara känna den härliga doften från köket och snart, snart är det dags>< (Självklart lite porr mellan raderna där.)

Bara
15 ynka minuter kvar.

PROMENIXA

Nej usch fy och blä. Den här designen får duga sålänge, jag hade tydligen glömt bort det mesta av html -.-

Juste! Glömde säga (även fast ni säkert redan märkt det) att jag har raderat alla tidigare inlägg, för att börja om på nytt. Dock fick jag lite ångest när jag tänker tillbaka på alla inlägg jag faktiskt hade skrivit under det senaste året. Menmen.
Ikväll ska jag försöka få med mig min kära mor ut på promenad, vilket iofs aldrig brukar vara ett problem. Promenera är faktiskt något jag gör rätt ofta numera - Credit till mig.

Ha en bra kväll . !

I'M BACK

tjolahopp.
Nu har det då blivit dags för mig att börja uppdatera mitt liv i denna underbart söta blogg. yaaay
Men innan jag sätter igång är det ny design på g och lite annat smått och gott.
Så jag återkommer snart.

Hattifnatt på er.

RSS 2.0