Sleepless in Zakynthos

Kul att jag somnade runt 2 inatt, sov i ca 20 minuter, vaknade och var vaken till sisådär halv 4. Verkligen, jättekul.
Jag tror dock att jag vet vad som orsakade min sömnlöshet, men ändå. Snacka om trött jag var imorse..

Idrottsprov idag också, lättare än jag trodde faktiskt. Tack Gud för det.

De senaste timmarna har jag spenderat framför datorn. Har suttit och sökt på resor till Grekland i maj,juni någon gång. Zakynthos är ön jag fastnat för, men vi får se vad det blir. Ska bli skönt hur som helst.

Jag har även suttit och mejlat till några Ica-butiker runt om i stan, hoppas att någon vill ha mig. (haha)

Sunday without the sun

Gårdagen blev riktigt rolig med god middag, efterrätt på donken och så träffade vi min mentor också. Lite sådär oväntat. Men skoj som sagt! Bilder kommer när jag hittar den rätta kamerasladden..

Imorse hann jag inte vara vaken länge innan jag och rikard impulsbestämde oss för att umgås lite. Vilket innebar att jag fick städa, sminka mig och fixa massa på den halvtimme det för honom att åka hit. Skoooj. Men det var kul att träffa honom iallafall.

Snart är det dags för middag vilket passar bra för jag är grymt hungrig.
Namnam

Hård rock café

Istället för att sitta hemma framför Robinson/en film och fira Agnes på det viset bestämde vi två och Ellen oss för att äta middag på stan. Snacka om vuxen jag kände mig då. För att jämna ut det mogna beslutet valde vi Hard Rock café som faktiskt har riktigt god mat. Och bäst av allt, grymt stora efterrätter !

ska väl försöka fota lite så får ni se lite bilder imorgon. Men jag lovar ingenting!

Mordbranden

Puss på min baaabe som fyllde 17 igår !
(Bara för det hittar jag ingen bild på dig..)

Men jag älskar dig ändå bästavän <3

Solbrillor på och växande bebisar

Grymt väder idag! Iallafall om man subtraherar vinden. Blev mina nya solbrillor på och även min nya väska, kände mig riktigt  vårsnygg, haha.

Anyway. Anlände till skolan runt 11 och hade biologi. Såg att mina (och min grupps) små bebisar har växt massa och hur fjantigt det än är, är det lite skoj att se dom växa. Och juste, "Bebisarna" är ärtplantor.


bebisarna!

Nya brillorna! som är mkt snyggare i verkligheten 

Två dagar i en

Idag har jag studiedag minsann! Klockan är 6 och jag har precis varit och lämnat tjejorna vid bussen. Vi har suttit hemma och kollat på Slumdog Millionaire med chips och godis idag. Perfekt sätt att spendera sin lediga dag på eftersom vi inte har så mycket plugg jag kunde ha gjort.

Idag är det även min lillasyster Emmas födelsedag. Som inte längre är så himla liten, hela 15 år fyller hon. Så ett stort grattis till henne!
Älskar dig pömse, det vet du.

Visst är vi lika? Not.

FF

Idag hade vi Matte B på matematiken för första gången, sådär ett halvår efter alla andra naturklasser i stockholm. Men det var faktiskt inte så svårt som jag trodde. På svenskan fick vi skriva ett slut på en skräcknovell, alltså inte avsluta en skriven icke-färdig novell, utan skriva helt random. Det gick faktiskt också bra. yaay.

Mamma åkte på kurs idag, så jag och lillasyster ska bo själva i några dagar. Får väl se hur vi klarar det. Det är ju faktiskt en hel del saker som man annars inte tänker på som måste fixas. Dessutom bråkar vi jämt. Menmen, wish us luck.

Dessa söndagar

Det finns seriöst inget bra att göra på en söndag.

Fast egentligen borde jag väl plugga lite japanska,
eller åka till stan och byta mina hörlurar,
eller köpa den där väskan och skorna jag vill ha,
eller städa...

Men som alla andra söndagar har jag fastnat framför tvn istället för att göra det jag egentligen borde.

Idomin på näsan

Jag råkade hamna vid skräckfilmen Signs på tv, vilket ledde till att jag inte riktigt kan somna...

Men nu efter ett avsnitt av House ska jag dränka min näsa i idomin och försöka få mig en blund. Kanske drömma om nåt bra. Kanske drömma om någon bra.

Sjuk på nytt

I fredags morse mådde jag verkligen inte bra, men eftersom jag redan hade köpt biobiljetter inför kvällen och antagligen inte skulle få gå om jag stannade hemma från skolan pallrade jag mig upp och kämpade mig igenom skoldagen med huvudvärk och feber. Efter skolan blev det en snabb träff med Agnes, sedan hem för att sova och vila ut mig inför bion.

Filmen som jag och tjejorna från klassen skulle se var en shopaholics bekännelser och den var riktigt rolig! Vi skrattade till och med i filmens sorligaste scen, vilket inte alls gjorde att alla runt om oss lackade.

Idag sov jag ovanligt länge och när jag till slut gick upp hamnade jag i soffan under en filt. Gårdagens feber är äntligen borta men nu har jag dock fått en hemsk förkylning. Vad är det här?!

Anyway. Jag kom nyss hem från Hanna, där vi och några tjejor från gamla klassen haft det trevligt. Nu ska jag bara invänta mammas hemkomst(?) och sen ska jag nog sova, förhoppningsvis är jag helt frisk imorgon.

Förrigår..

Denna bild skulle egentligen hamna i förrigårs inlägg. Men med tanke på att gud hatade mig igår så fuckade sig såklart internet.


det ska föreställa gud uppe bland molnen...
och ja, mina paint-skills är grymma.

Vad har jag gjort för fel?

Känns väldigt kul att jag fått 39 graders feber på den första vårdagen. Tack Gud?

Död råtta

Kände mig verkligen sjuk imorse när jag vaknade, men kände att jag inte borde missa de 4 lektionerna jag hade idag. Så jag pallrade mig upp och gick till bussen som vanligt. Till lunch var det lite körsång i aulan så under protest följde jag med tjejerna till kiosken vid tunnelbanan och köpte mat där. Vilket innebär mackor och sallader i alla former, vilket i sin tur resulterade i lite lunch för min del. Menmen.

På biologin började vi odla ärtor. Känns som om jag är tillbaka i 3an då jag tog hand om två larver som sedan blev fjärilar. Tufft som tusan.

Senare på japanskan kom sjukheten från imorse tillbaka, kände verkligen inte för att vara i skolan. Jag hoppas verkligen inte att jag åkt på syrrans feber.

Jag såg en död råtta igår på tunnelbanespåret, och idag såg jag samma lilla döda råtta ligga där ännu mer platt än igår. tyckte faktiskt synd om den. Otroligt att livet kan ta slut så fort...

Eee PC

Dans idag på idrotten. Det var nog lika pinsamt för alla tror jag, dock roligt !


När jag kom hem anlände pappa ungefär samtidigt med ett stooort paket. Spännandespännande tänkte jag. Det visade sig vara en söt liten svart Eee pc-data. Tyvärr var den till lillasyster, men hon typ ville inte ha den så möjlligtvis kommer jag få den istället ! YAAAAAAY Snacka om glad jag är nu. Skulle vara asskönt, slippa släpa med min stora till skolan varenda dag och allt skulle bli så himla mycket smidigare. Får hoppas å det bästa :)

Anyway. Jag bakade nyss lite. Blir väl till att utforska datan lite och förhoppningsvis somna i tid ikväll för en gångs skull. Lång dag imorgon!


Tralala... !

Belinda har skrivit hela 3 blogginlägg idag. Lätt värt att ägna detta inlägg åt henne. Som förövrigt kommer handla om matte, bad och kladdkaka. 3 ord som beskriver henne utmärkt. (tihihihi) :D

Anyway. Matteprovet idag gick bra, tack gud för att jag blivit smartare (eller har skolan blivit enklare månntro?). Efter skolan blev det ett långt bad, lagande av koftan jag köpte i söndags utan knapp (grymt bra köp må jag säga...), och nu är det dags för lite kladdkake-ätande och sedan bums i säng.

Söndag som alla andra

..Nästan. Stan imorse med Vivvi, puss på henne. Det blev tröjan jag inte hittade igår, en grå kofta (som jag hade bild på i något tidigare inlägg), och så hittade jag ett par skor som dock inte fanns i min storlek. En sak som var riktigt irriterande var att vägg i vägg med butiken skorna fanns i, låg en annan skobutik, som hade exakt likadana skor fast 100 kr dyrare. Lagom dumt av butiksägaren. Men snål som jag är, tänker jag vänta tills skorna kommer i min storlek på den billiga butiken, haha.

Anyway. Kom hem runt 3, kollade på American History X som Belinda tipsat om, och som var så bra som hon sagt. Sedan somnade jag. Sov ett tag, sedan middag och nu äre Beck på tv!


Koftan !

Sicko

Stan imorse med Agnes, köpte lite nya underkläder och letade en tröja jag vill ha. Välbehövligt som alltid. Dock hittade jag inte tröjan i rätt storlek.

Efter det blev det pluggpluggplugg, mat och nu väntar vi på Ellen som vi ska spendera denna melodifestival-final-kväll med. Haha.

Kände igår i skolan att jag började bli sjuk också. Vilket visade sig vara sant imorse, inte kul inte. Men jag har varnat tjejorna så dom får skylla sig själva !

Gud sa "låt det vara sol", och så blev det sol

WOHO. någon mer än jag som vaknade av den underbara känslan av solen rakt i ansiktet? Det är en sån där, hatälsk-känsla måste jag säga. Menmen, skönt som tusan att komma ut i vårsolen, om man bortser från att jag grät hela vägen till bussen eftersom jag är ljuskänslig. Men det var värt det! Blir solbrillor imorgon helt enkelt.

Att våren äntligen har anlänt innebär dock en annan sak. Flygfänas återkomst.

Snö-oväder och galen innebandy

Gulligt att det snöat så pass mycket under natten att 2 slussen-bussar på rad var inställda och 3 st mot gullmarsplan. Riktigt gulligt att jag fick stå ute i snöstormen i 30 min, verkligen.

Innebandy i frescatihallarna idag. Det var riktigt fruktat men visade sig vara riktigt roligt faktiskt. Om man bortser från alla smållar grabbarna fick stå ut med. Jag börjar ångra att jag inte började spela det för ett par år sen när jag hade chansen. Men träningarna på fredagar klockan 21.00 satte stopp för mina drömmar..

Imorgon blir det excel/word-prov, på fredag evolutions-inlämmning och matteprov på måndag.
Har jag sagt hur mycket jag älskar naturlinjen?

Kollade igenom systemkameran...




Nattnatti

Dags för mig att sova nu. Ladda inför en enda, lång lektion imorgon. Skojskoj. Ska försöka orka träna lite också, måste verkligen kommer igång med mitt träningsprogram känner jag.

Dagen som gått har gått bra. Lång sovmorgon, cv-skrivande och mattediagnos som gick bättre än förväntat.

Btw. Vem det nu är som kommenterar och inte säger vem det är, inte så himla lätt för mig att veta vem jag ska svara till då ^^

Röda tår

Godmorgon världen!
Söndag idag och jag målade nyss mina tånaglar, uttråkad är jag.

Senare idag blir det lite övningskörning, ben and jerry's och matteplugg inför diagnosen imorgon.
Skojskoj.

Släktmiddag

Igår var det skola, gym och sedan sleepover hos tvillingarna. Vi satt vid matbordet till halv 12 och diskuterade allt frn homosexualitet, folk i skolan och politik. Riktigt skoj.

Släktmiddag ikväll, de flesta från pappas sida kommer. Längesen alla samlades faktiskt. Efter det blir det melodifestivalen med Agnes och Ellen. Myspys.




Jobba på donken

Nu har det äntligen(?) skett, jag har sökt jobb på Mcdonalds. Ja, ni läste rätt. Mcdonalds, aka Donken. Och grejen är, att jag redan 2 dagar efter ansökningen har varit på arbetsintervju. Min allra första arbetsintervju på mitt allra första jobb.
      Ingenting jag hade planerat egentligen, med tanke på alla dåliga rykten och så. Men vad fan, pengar är pengar. Är det så himla hemskt slutar jag ju bara.
Nu ska jag bara invänta det avgörande samtalet från chefen som väntas komma innan fredag, nervöst som tusan.

Eftermiddagen och kvällen har spenderats genom att bära runt på 10 månaders gamla Floyd. Sötaste ungen någonsin.
Grey's Anatomy nu!


Körskola med Kenta'

Tjolahopp!
Gissa vad jag gör? Jo, jag sitter nämligen och läser "körkortsboken" och "körhäftet" som jag nyligen köpt. Den senare blev inköpt idag efter min allra första körlektion någonsin. Spännandespännande.

Jag och mamma anlände till Globens trafikpedagoger runt 6 och togs emot av en muskulös, snaggad, piercad man som presenterade sig som "Kenta". Jag blev halvt panikslagen när jag insåg att det var med honom jag skulle ha min lektion. Kuuul, tänkte jag, det blir en timmes skräckslagen Anna bakom ratten och en utskällande Kenta brevid.
Men icke sa nicke, han visade sig vara en riktigt schysst och grym lärare.

Nu är det project runway och sedan blir det sängen.

Floyd och Amanda

Mina sötnosar till kusiner bor hos mig den här veckan! yay.



Hovfjället

Bara för att jag är så himla trött efter 5 dagars skid/snowboard-åkning sammanfattar jag semestern med dessa bilder. !






RSS 2.0