Inget är som det ska

Bloggandet blir lidande när jag har tre miljoner saker att göra i skolan fram till sommarlovet.

Inte mycket har hänt sen sist kan jag ju meddela, typ pluggpluggpluggplugg i princip. Och idag innan jag ska sova ska jag.. plugga! jiohooo.

Godnatt

Vårkänslor

Nejni. Jag orkar faktiskt inte skriva värsta inlägget om hur det var i Californien och vad vi gjorde. Känns inte riktigt som om någon skulle bli jätteledsen om jag inte gjorde det heller, haha. Jag hade skoj iallafall!
Är fortfarande sjuk också. Var hemma i måndags och igår pallrade jag mig till skolan, men kände verkligen att jag borde stannat hemma en dag till, så det blev till att vila ut hemma idag istället. Tog mig en promenix i det fina vädret och solade lite också minsann. Kan ni förstå att våren äntligen än här?

Karma

Kanske borde slänga in ett inlägg nu efter 2 veckor känns det som. Bilder och mer upplevelser därifrån kommer i något inlägg senare idag/i veckan. Kom iallafall hem från en jättebra vecka i Los Angeles i tisdags efter 24 timmars flygning och gick i princip och la mig  på en gång. Onsdagen anlände fort och jag blev inbjuden på både middag hos Marcus och sedan fest, så det blev en mix av båda minsann. Båda delarna var roliga och trevliga och eftersom vi glömde bort att tunnelbanan slutar gå vid 1 på vardagar blev det en liten omväg hem och en tripp till donken!

Vaknade hos Agnes på torsdags morgonen och mådde inte speciellt bra. Hade nämligen lyckats åka på världens förkyldning! kuuul. Så nu sitter jag här denna söndag och kan inte prata, vilket egentligen inte behövs för att jag hostar hela jäkla tiden ändå. -.-

Hur som helst! Dags att krypa ner i soffan framför tvn nu och hoppas på lite ork så jag åtminstonde kan plugga ikapp det jag missat i skolan och kommer missa de dagar jag måste vara hemma i veckan..

RSS 2.0