Helgen

Igår firades mammas födelsedag hela dagen och jag bakade godaste tårtan någonsin, som förövrigt ska ha ett eget uppslag i min framtida kokbok! Senare på kvällen åkte jag till Tyresö med Agnes och Clara för att ha tjejkväll med trevliga människor, snacks, lekar och singstar. Hade en supermysig kväll innan jag åkte hem och somnade.
Idag hade jag ett av mina städryck och städade därmed i princip hela huset, vilket ledde till lite massage av mamma i belöning. Så nu sitter jag här, oljig och mysig (haha), efter att ha hjälpt till att förberede middagen och taggar inför Rhodos i sommar! Nu verkar det som om det verkligen blir något, dags att boka nu i veckan minsann. Sötnosen Emelie blir vår fjärde medresande, vilket ska bli superkul!
Btw. Guldfisken dog. Så nu har jag fått en ny! haha. Och alla har börjat mobba mig för mina fiskar också, woho..

Ödet

Jag verkar inte vara menad att ha ett akvarium. Först dör min mal och idag simmar min guldfisk upp och ner. vafan? Läste dock att det beteendet är ett vanligt symptom för en sjukdom sånna fiskar väldigt ofta får. Varför berättar dom ingenting om det i djurbutiken?! Nu ligger lilla firren iallafall i karantän i en degbunke, får väl se hur han mår i morgonbitti eller om jag lyckas döda en till fisk..
Hur som helst. Dags att sova nu!

Finns ingen tid

Jag har så himla mycket att göra i skolan så jag spenderar mina kvällar till plugg istället för att göra något annat roligt, typ fota eller umgås med folk. Men tyvärr får det bli en fokusering på skolan just nu..
På tal om ingenting. En av mina malar dog igår. vafan lixom?! Den tyckte om mig så lite att den tog livet av sig efter 2 dagar, inte okej. Såg förövrigt jättehemskt ut när den låg där på rygg på bottnen innan jag petade upp den ur akvariet.
Och hur som helst. Dags att plugga vidare nu.

Lise 18 år !

Landade i sängen inatt vid 3 efter en superduper kväll. Massor med människor trängdes i lokalen där vi dansade och hade skoj. Jag träffade både på folk ifrån Älta också, och till och med ett par pojkar från klassen. Mycket trevligt sammanträffande minsann.

Taggad

Dags att fira ett av alla söta barn som fyller 18 år alldeles för tidigt jämfört med mig. Haha. Men denna dag är det  Lises tur och snart kommer Agnes och Ellen hit innan vi drar oss vidare till Liseberg (!) där festlokalen är. Hela 130 personer ska det bli. Är det sjukt många eller är sjukt många? Hur som helst. Mat nu!
Bild från hemma hos Stefano. Jag har sött ansiktsuttryck på den vänstra bilden måste jag säga!

AJ med mysfaktor

Jag kan inte gå i trappor..för jag har träningsvärk, typ. Tränade lixom för 3 timmar sen bara, och ändå är mina ben spaghetti. Inte okej. Ska ha "livräddning" imorgon med klassen också! jihoo..
Får iallafall skjuts nästan hela vägen så då slipper jag sminka mig och fixa håret. Mer jihoo!
Ikväll blir det plugg och sen fika hos grannen. Mysfaktor minsann.

Can't help myself

Bästa låten på länge. Får mig att gråta på två sekunder.
Leona Lewis - I see you




Sliten

Idag har jag slitit gärnet. Gick upp i hyfsad tid och satte igång med rum-fixandet. Först plockade jag isär gamla bokhyllan och bar ner den i tusen bitar. Sen satte jag ihop den nya bokhyllan jag skrev om sist, som blev superfin efter någon timmes slit! Möblerade om lite och städade litegrann. Till slut fixade jag akvariumet mitt så om en vecka kan jag köpa mina första fiskar,! haha.
Ikväll skulle det förhoppningsvis bli utgång, men jag lyckades inte hitta något roligt att dra på. Så det blir en ta-det-lugnt-och-svulla-kväll istället. Vi har lite att prata om minsann!
Dags att duscha nu. Undrar hur mycket tid man lägger ner på att göra det under en livstid egentligen...

Stolt ägare

...av ett akvarium !! Tack snälla Hanna som är superduper gullig och ger bort sitt gamla akvarium med alla tillbehör till mig. Lovar att jag ska ta väl hand om det och uppfostra många söta små fiskar i det.
Haha. Känns lite halvfjantigt att skaffa fiskar. Men varför inte? Ett husdjur som alla andra, minus promenaderna, gosandet och städandet, asskönt. Gosa kan jag göra med katterna. (Som förövrigt bor hos mamma, inte i samma hur som fiskarna såklart)
Svängde förbi Ikea på väg till Hanna också. Och det slutade med en ny stor bokhylla till mig. Ni vet en sån där med massa rutor, 5x5 stycken tror jag att det var. Titta på bilden nedan annars ; ) Den är jättefin iallafall, kommer passa asbra i mitt rum minsann.
Menmen. Dags att slå sönder pepparkakshuset nu !



juste.. Bokhyllan också. Här här ni !



Bulletproof

Det blev bio tillslut igår kväll med Ellenpellen! Vi chansade på att det skulle finnas några platser kvar och åkte in vid halv 9. Och mycket riktigt, några ynka platser kvar fanns det på Sherlock Holmes och det gjorde oss så glada att vi gick och köpte massa godis och lite ramlösa för att jämna ut onyttigheten.
Filmen var lite halvsvår att hänga med i kan jag tycka, men annars så var den bra och rolig. Värt pengarna iallafall, och det är väl det som räknas när man lägger ut en förmögenhet på lite underhållning?
Egentligen skulle jag och pappa åkt till Hanna och hämtat det akvarium hon är snäll och ger bort, men pappa blidde sjuk idag så det blev inget med det. Så istället ska jag nu ta och stänga av datan min och springa över till Ellen igen, för där ska det minsann bli fotografering på hög nivå. Agnes agerar modell, jag typ stylist och Ellen fotograf. Det ska bli någon reklamkampanj-sak till hennes fotoläxa i skolan.

Fotorunda

Liten fotorunda idag. Resten av vad min lördag har att erbjuda återstår att se. Hittar jag inget litet offer att umgås med blir det nog bara en hemmakväll, villket känns helt okej faktiskt. Är så skönt att bara sitta hemma.

Underhållande fredagskväll på hög nivå

Tog sovmorgon som vanligt idag. Haha. Kanske inte kallas sovmorgon om jag sover till samma tid varje dag..?
Åt lunch och duschade innan Rikard kom hit och underhöll mig i några timmar, såg på den riktigt roliga filmen Final Destination 4. Äcklig som tusan.
När jag halvsprungit till bussen med honom så gick jag hem och pluggade resten av kvällen typ. yaaay. Underbar fredagskväll, right? Hann med att titta på min nya tv lite grann också, tihi.
Btw har jag märkt att det inte går att göra tomma rader mellan mina stycken ibland? Varför? Ingen aning. Ni får ursäkta att det blir långa textstycken tills jag listat ut felet.!
Godnatt nu :D

Pengar löser allt va

Sista dagen på jobbet idag. Så himla skönt. Visst, det var en lugn dag och jag har underbara arbetskamrater. Men när lönen, efter minst 6 påminnelser, fortfarande är 1 ½ månad försenad blir man lite sådär lagom irriterad. Nu blir det seriöst inget mer jobb innan jag fått lön och arbetsintyg. Funderar ju på att söka nytt jobb. Men då måste jag kanske börja om från botten? Hur kul är det lixom..
Hur som helst. Nu sitter jag framför datorn och önskar att jag vore rik. Eller helst att jag kunde tjäna pengar på mitt fotande. I sånnafall skulle jag köpa en Nikon D300. Jag är verkligen såååå sugen på att ha en sån, skulle bli så himla glad om någon hade lust att ge mig en sådan?!
Imorgon kommer möjligtvis Rikard hit, annars blir det plugg-dag. (woho..)
Whaaat. Är klockan över 10 ?! trodde seriöst att hon var 7 fortfarande. Inte okej. Måste sluta nörda mig framför datorn.


Jag vet att bilden inte har något att göra med inlägget. Men tyckte om den.

Mysdagar med bästaste

I måndags var det jobbtajm och sedan myspys hos Elvira med sötnosarna. Sov över där och åkte direkt in till stan med mamma dagen efter för lite shopping. Kom hem med nya kläder, en parfym och en kameraväska (!!!). Är speciellt glad över det sista. Kom hem och såg att mitt UV-filter anlänt också, alltid bra att ha som skydd. Konstigt att jag inte hade köpt det än.
Hur som helst. Onsdag idag och jag har segstartat dagen med sovmorgon, mat och dusch. Ska storstäda rummet nu och sedan ska jag hem till Agnes ! Senare ikväll blir det även bad i Ellen utomhus jacuzzi. Naaaajs.


Nytt år. Ny start.

Nyår var superduper. 12-slaget vid fåfängan. Sedan hem till Emelie. 5 nyårs-pussar och underbart sällskap.
Jag tog tyvärr inga bilder i princip, men ni klarar er skulle jag tro ! Landade hemma i sängen vid 5 och sov sedan ut riktigt länge innan jag gick upp och fortsatte ta det lugnt hela dagen, haha. På kvällen blev det myspys hos Agnes där jag hade hur kul som helst (vilket jag iofs alltid har med min pömse!).
Idag har jag pluggat järnet och sedan ätit middag hos mammas polare. Nu ska jag klä på mig och möta upp Agnes vid bussen mot slussen. Väl inne i stan ska vi möta upp lite grabbar.
Tihi.

RSS 2.0