Mer vuxenpoäng

Måndagar är så inte kul. 3 lektioner med nästan 1 ½ rast mellan varje, varav den senare vi inte kan äta på, utan bara sitta och vänta. Fast iofs är det skönt att få lite pluggtid.

Efter skolan blev det stan med Agnes och hennes boy innan jag och Agnes åkte till IKEA med pappan hennes. Jag älskar verkligen Ikea, det är bara hur kul som helst att springa runt där och plocka på sig saker. Eller det inte så jättekul om man bara ska ha en sak, för då är det omöjligt att hitta det, men ska man inte ha något speciellt och har mycket tid på sig är det underbart att bara vandra runt där inne bland alla möbler och tillbehör.
Med mig följde iallafall ett par örngott och en tvättkorg med hem, haha. Mer vuxenpoäng.

Imorgon är det en lång dag, så därför ska jag ta och gå och lägga mig nu !

HittadBild från lördagskvällen också!

Du kan inte se mig, jag är suddig

Agnes kom hem hit till mig igår kväll vid 6 och vi började sminka oss och välja kläder inför "glitter-tjejkvällen" hos Lise som jag förövrigt aldrig träffat tidigare. Vid 8 tog vi bussen till Sickla och den superduperfina lägenheten där kvällen skulle spenderas.

På bordet stod det tusen olika frukter uppskurna i bitar och smält choklad (både ljus, mörk och vit, haha!). Efter att ha fått veta massa rolig info om folket där i leken "jag har aldrig..." dansade vi lite och sedan gick jag och agnes ut för att möta Sebbe och några som vi spanat in på balkongen mitt emot, haha. Det var också skoj, speciellt ordet kastrull. Senare fick vi skjuts hem, (skönt att slippa ta bussen) och vi somnade nästan på en gång.

Idag har vi bara segat. Hyrde filmen Kung Fu Panda som jag alltid velat se men aldrig gjort. Den var faktiskt  både bra och rolig. Sen somnade vi i soffan.

Nu har jag precis kokat lingonsylt (tusen vuxenpoäng) och även bakat en kladdkaka eftersom syster ville ha en. Och nu är hon inte hemma.. typiskt småsyskon.


Här skulle det egentligen varit bilder från gårdagskvällen, men jag hittade inga så det får bli endast text!

Already gone

Idag skulle jag egentligen varit på waldenfeldts landställe vid det här laget och egentligen haft kräftskiva där ikväll. Men så blir det icke !

Nu står jag istället och lagar pannkakor som jag sedan ska äta (no kidding?!). Efter det ska jag gå ner till posten och paketera ihop mitt objektiv och skicka iväg det till Umeå , eftersom köparen bor där. Tjoho. Pengar <333

Batterisymbolen på datorn blinkar tomt så jag måste sluta skriva nu !

Jag är inte skapt för långa dagar

Imorse ringde klockan vid 06.15, kul va? Jag gick hemifrån vid 7 och nästan prick 10 ½ timme senare var jag hemma igen. Visst låter det länge? Det var det också. Under alla de timmarna har jag varit i skolan eller åkt dit/hem. 4 hela lektioner, och sedan lång idrottslektion på det. Heeelt underbart skoj!


riktigt gammal bild. Men jag tycker om den och har dessutom ingen annan bild att dela med mig av.

Så himla nöjd

Hemma från dansen nu. Jag är fortfarande uppe i varv.

Danspasset började med att läraren säger att kursen inte alls har något med street att göra (som det står på hemsidan), utan att det mera är jazz, vilket gjorde att mina förhoppningar sjönk ordentligt. Men så fort vi satte igång med koreografin steg dom igen. Även om det är rätt mycket höftvikande och putande med brösten så är det riktigt sjukt kul ! Dessutom blir man riktigt tränad i hela kroppen eftersom vi har fyspass i början av lektionen varje gång.

Nej nu ska jag sova. Snart iallafall..

Feminine Vibe

DANS IDAG!

Ni vet inte hur taggad jag är. Nu ska jag äta och sedan tagga lite till. Sen dansa.

Har skolan verkligen börjat än?

Det är så synd att fotograferandet blir lidande när man börjar skolan igen. Så för att fylla ut alla textinlägg blir det halvbra bilder upplagda som idag liknar en tidigare bild jag lagt upp.

Idag satte iallafall lektionerna sattit igång på riktigt. Direkt in i matematik C och källkritikens värld. Imorgon har vi bara två lektioner, men eftersom Kemi/Biologi läraren är pappaledig blir det bara en lektion. Börja 12 och sluta någon timme senare känns riktigt bra faktiskt. Efter det blir det shopping med tjejorna. Förhoppningsvis följer något med mig hem. Märk ordet något.

Ikväll blir det So you think you can dance. Jag börjar ju faktiskt dansa imorgon!!

Sudoku är kul ! Även om jag inte hade kommit så långt på detta. Haha

Rubrikbrist

Alltså. Jag borde inte få vara tillåten att spela spel. Allt jag tänker på nu är när kan jag skörda mina jordgubbar. Inte okej.

Första "riktiga" skoldagen idag, helt okej. Slutade typ 11 efter att ha läst igenom målen i Matematik C och Fysik A.

Senare ikväll ska jag umgås med agnes (som alltid, haha).

Men nu är det mat!

Jag är inte ensam


Lite udda. Lite tuff. Precis som jag.

Farmville

Jag är så himla dålig på att inte falla för grupptryck. Så därför har jag börjat spela Farmville, ni vet spelet på facebook där man lever bondeliv? Jag har inte kommit speciellt långt (har spelat i en timme typ) men är redan beroende.. Inte bra.



Haha. Jag vet. Lite pengar, liten farm och inga vänner..

Omplanering

Blev ingen Simon ikväll, av samma anledning som jag tidigare skrev. Att jag helt enkelt inte orkar. Plus att han aldrig svarar på sina sms.

Nu har jag precis kommit hem från födelsedagsfirandet och redan packat väskan för nästa "äventyr". Bad i Ellens jacuzzi.

Peace

Fullspäckad lördag

Hemma igen från Herrön. Igår blåste det som tusan och dessutom var det kallt. Därför satt vi mest inne och spelade kort och hade det trevligt. Idag regnade det lite men sen blev det sol. Dock precis när vi skulle åka hem.. Och nu är det molnigt igen, haha!

Just nu sitter jag och väntar på att mitt hår ska torka. Snart ska jag gå över till pappa och sedan vidare till barndomsfamiljen där det är 50års firande minsann. Så både mamma och pappa ska dit eftersom vi lärde känna födelsedagsbarnet när mina föräldrar fortfarande var gifta.

Senare ikväll ska jag kanske åka ut till Gustavsberg och träffa Simon. Men jag får se om jag orkar, haha.


Ett ynka andetag och allt förstörs

Idag var det aktivitetsdag i Hagaparken med skolan som nu har hela 3 årskurser (vi har bara varit 1or och 2or förut). Jag var inte speciellt taggad inför det, pga av min oro över vilka jag skulle hamna i samma grupp som. Självklart säkrades min oro när jag upptäckte att jag i princip inte hade någon jag kände eller ens visste vem det var i min grupp. Fast snyggingen själv var i min grupp så jag överlevde dagen genom att glo på honom, tihi. Jag lärde dessutom känna en trevlig prick i 3an.

Efter en lång dags slit med bland annat äggkastning och klädstaffet tog jag bussen hem och nu har jag precis packat klart väskan eftersom jag ska ut till grannens landställe över natten. (Lillasyster vill ha tomt hus så jag blev utkastad..)


haha noll fokus och snabb redigering. men jag var i brist på bild !

I'm already gone


Mat nu. Sen bio för halva priset med Agnes och Ellen. Får se vilken film det blir, måste hinna göra matsäck till Aktivitetsdagen imorgon också.

Stress med stort S.

Första dagen i 2an

Imorse gick alarmet på mobilen igång vid halv 8 och jag snoozade till kvart i 8 innan jag var tvungen att gå upp och åka iväg till skolan. Bara att börja vänja sig vid att somna senast 11 och gå upp halv 7...

Första skoldagen var helt okej, lite kaos med våra studieplaner som inte stämde någonstans. Jag saknade 4 kurser, så jag måste sätta mig och gå igenom allt och snacka med metorn imorgon.

Efter den korta skoldagen tog jag och några av tjejerna en fika på mitt jobb innan vi skildes åt. I Slussen träffade jag Robin som jag inte sett på flera månader, så det var skoj.

Nu har jag precis gjort lämplighetsundersökningen på pliktverkets hemsida så i november får jag veta om jag är "lämplig" nog att göra lumpen, som jag inte kommer göra anyway, men det är ju kul att veta om man duger iallafall.


Vart tog sommarlovet vägen?

Sprang ifrån jobbet en halvtimme för tidigt igår för att hinna med tåget mot Natalie där resten av tjejerna väntade. Vi spenderade kvällen med god middag och framför friidrotts VM innan So you thnk you can dance började. Jag blir bara mer och mer taggad på att börja dansa för varje avsnitt jag ser. Nästa vecka minsann! Hur som helst somnade vi väl runt 3 och imorse vaknade jag av att Elvira sa "Klockan är halv 12".

 Jag insåg snabbt att jag var väldigt försenad till att möta Agnes i stan (vilket skulle skke vid 12), så jag smsade henne och informerade henne om läget.

Efter en tripp på stan kom jag hem med nya nagellack, lie block och pennor och en söt tröja som blir bra till skolstarten imorgon. Tänk att hela sommarlovet redan har gått. Lite deprimerande måste jag säga. Dock lite kul att börja skolan igen måste jag erkänna...

Nog skrivet nu. Dags att krypa ner i sängen med sommarens sista godispåse och titta på jubileumsavsnitten av So you think you can dance.

Honey i'm home

Nu är jag hemma ! Berättar om mina "äventyr" efter maten, för jag är vrålhungrig.

Jag går i ide över natten


Snart ska jag springa iväg till bussen, dags att jobba minsann. Direkt efter jobbet ska jag ta mig till Natalie där resten av tjejorna väntar med middag och tjejsnack. Natten ska även spenderas där så det blir väl inte mycket blloggande för min del förrän imorgon någon gång. Så att ingen tror att jag dött.. haha.

Men ha en riktigt bra kväll gott folk!


En bild säger mer än tusen ord


För några veckor sen framkallade jag 100 bilder gratis , hälften till min portfolio och hälften till foroalbumet jag köpte häromdan. Nu har jag sattit in alla bilderna och skrivit bildtext till alla. Bara typ 270 platser kvar nu.. Dags att framkalla fler bilder!

Bara för att jag är med på 5 av de 6 bilderna och har 4 olika hårfärger på dom, haha.

Fotorunda

 
Fotorundan blev längre än planerat, eftersom det inte fanns så många bra motiv uppe i skogsdungen. Men några bra bilder blev det längs med vägen!

Myror all over

gaaah. Jag kan inte röra mitt ben från knät och ner till golvet (eller fotändan av sängen för tillfället). Gissa varför? Jo, det har nämligen somnat. Eller som jag säger, myror i benet. Rör jag minsta lilla tå känns det obehagligt i hela kroppen och jag skrattar. Varför skrattar man när det egentligen gör ont..?

Så fort myrorna vandrat iväg ska jag springa upp i den lilla skogen här i området och fota lite. Kommer väl bilder sen om jag får till någon bra !

Rädslan för tiden



Jag har jag vandrat runt som levande död. Jag har bara varit trött och irriterad hela dagen eftersom jag sov alldeles för lite inatt/imorse. Men trots det träffade jag Agnes och Angelika ett tag och snackade nostalgi. Angelika och jag har ju inte setts ordentligt sen vi slutade 9an, tänk vad tiden går fort.. Jag blir nästan lite rädd.

Nu är det söndag kväll och jag lider med de stackarna som börjar skolan imorgon. Jag har iallafall 3 hela sommarlovsdagar kvar! Som jag i och för sig ska spendera på jobbet. Tänk att hela sommarlovet redan gått. Återigen kommer rädslan för tiden.

Dags att sova nu tror jag. Snart iallafall. Typiskt att man blir pigg när man verkligen behöver sömn.

Tiden går fort när man har kul

igårnatt invigdes min nya säng, vilket resulterade i att jag sov alldeles för länge in på dagen. Till slut gick jag upp, åt lite, tog ett bad och så småningom vandrade jag över till agnes för att fixa i ordning mig och äta middag innan Alexanders 18års fest. Jag blev klar lite för tidigt så drog in till stan utan agnes för att träffa lite folk i kungsträdgården, vilket var lite omöjligt ibland då det inte fanns någon mottagning i hela parken..

Agnes mötte senare upp mig i stan och vi åkte vidare ut till Alby. Lite läskigt där, men det var ju inte en själ ute på byn varken dit eller hem så vad ska man vara rädd för egentligen?

Festen var iallafall riktigt lyckad. Kul att träffa massa människor från förr i tiden också, oväntat att alla känner igen en. Det var till och med så kul att jag lyckades komma hem vid halv 5. Inte lika lyckad det. Men nu är jag pigg som en mört och ska påbörja min dag!

Fika med bästaste Emelie

I natt sov jag hos Agnes och därför spenderades morgonen på hennes altan med god frukost och skinande sol. Några timmar senare smsade Emelie och sa att hon var vaken. Eftersom vi bestämt att vi skulle ses idag packade jag ihop mina saker och gick hem, fixade i ordning mig och tog mig till stan där Emelie väntade.

Vi vandrade runt på ung 08 ett tag och "beundrade" alla småfjortisar innan vi  tog en fika på mitt jobb. Sedan blev det lite shopping och ett fotoalbum med plats för 300 bilder fick följa med mig hem. Efter det skiljdes vi åt i slussen och bestämde att vi skulle ses snart igen, vilket är bra tycker jag. För hon är helt underbar ska hon veta.

Ikväll har jag fixat lite mer i mitt rum, t.ex. sattit upp tvn på väggen, så nu är det helt klart här inne. Och bra blev det också.
Nu ska jag fortsätta titta på The Island på tv och sedan inviga min nya säng.



Vill man ha fint, får plånboken lida pin(t)

Rikard har precis åkt moppe hem i regnet, stackars pöjk. Innan han åkte hann han upptäcka att mammas cykel har blivit snodd, haha. Orka ta en tusen år gammal cykel. Han har dessutom lekt med min kamera som vanligt, du börjar bli bra på det gosse lilla.

Nu ska jag pysa hem till pappa och möblera om och städa i mitt rum eftersom jag har köpt ny, stor säng och massa annat skoj till rummet mitt. Jag tycker verkligen om att göra det fint hemma, speciellt i mitt rum. Det kommer bli supersnyggt !



här har vi negern själv ;o haha

Hur sover flugor?



Nu ska jag åka till Ikea och köpa ny säng ! Samtidigt ska massa kuddar och andra mysiga tillbehör följa med hem också. Synd att jag inte ska sova i den förrän tidigast imorgon.

När jag kommer hem från Ikea så kommer rikard hit och gör mig sällskap idag. Har inte så mycket mer att säga om idag, haha. Men jag uppdaterar senare idag !

Och förresten, för att dra ihop inlägget med bilden, hur sover flugor?

Baka baka liten kaka



Idag har jag segat hela dagen. Sådana dagar behövs ibland. Lite sims-spelande i mjukiskläder och hallon/blåbärspaj till det. Perfekt. Nu ska jag cykla till Agnes och Clara. Vi ska titta på Miss Marple och lite senare ikväll kanske jag ska träffa Emelie om det inte blir försent. Så förhoppningsvis blir det tidigt för jag saknar min älskling. Men annars träffar jag henne på fredag, yay.

Ut i regnet med er nu!

Fullspäckat

Känns som om jag inte riktigt vill blogga när jag inte tagit någon passande bild. Nästan som om jag skäms.
Men idag har jag iallafall haft fullt upp minsann! Först vaknade jag med en stor lust att städa. Så då gjorde jag det i ett par timmar.

Sedan åkte jag till Belinda där jag fick se hennes bror utan tröja (haha) innan vi pyste vidare till Natalie. Alltså jag och Belinda, inte brorsan. Där mötte vi upp tvillingarna och båda Natalie och Nathalie (märk h:et i andra Nathalie), köpte mat och gick hem och grillade. Vi fyllde kvällen med skratt och diskussioner innan tvillingarnas pappa kom och hämtade oss.

Jag blev avsläppt i Kungsträdgården där jag träffade Hampus och lite annat skoj folk. När de drog hem jag och hampus mot slussen och på vägen började en kille vid namn Konrad snacka med oss, söt som tusan, dock 15 år och halvpackad.

Nu är jag iallafall hemma och ska titta på ett avsnitt Bones innan jag sover ! Så godnatt.



Nu hittade jag en bild iallafall, som kanske inte riktigt passade till inlägget, men som jag lekte lite med i ps ändå. Have fun.

Experiment



Hade tråkigt och experimenterade lite. Men bilden fick asdålig skärpa och blev inte bra i stort format. Den blev inte så bra såhär liten heller, men ni ser vad jag försökt göra iallafall. Ska försöka på nytt imorgon tror jag eftersom jag är ledig.
Senare under dagen ska jag träffa agnes. Hon kommer hem från Gotland inatt efter en veckas semester där, och jag har saknat henne minsann!

Colorful


Idag jobbade jag som vanligt och imorgon ska jag också jobba. Söndagar är bäst, rätt lugnt och sen är jag med och stänger, då blir det kaosigt och stressigt och det är kul, haha.

Jag ska vara ledig hela veckan också, dock är jag fullbokad med olika vänner varje dag i princip så jag kommer ha fullt upp! Skojskojskoj

"Hej jag heter Natalicious, vad heter du?"



Igår bjöd jag över Belinda för att bada med mig med tanke på hur varmt det var. Men när hon väl tagit sig hit och vi fått i oss lite mat, kände vi för att hra film istället. Det blev Die Welle, en tysk film som faktiskt var riktigt bra.

Senare drog jag med Natalie (aka Natalicious) till Tyresö och Barnsjön, där vi umgicks med lite folk från klassen och några andra hela kvällen. Det var supermysigt må jag säga. Dock var alla ganska trötta och framåt kvällen hade Natalie hälsat på samma kille minst 100 gånger, haha.

Idag var det jobb som gällde och nu ska jag pysa över till grannen där det finns mat.!

I may not look like a lady, but I still am one



Dags för So you think you can dance nu!
Imorgon säljs förhoppningsvis objektivet.

MoneyMoneyMoney

Jag har aldrig trott att Blocket.se var så himla effektivt. Jag har funderat på att sälja mitt 55-200mm objektiv ett tag, och igår la jag upp en impuls annons. Och vet ni vad? Jag fick 3 svar inom 20 minuter, och ytterligare ett några timmar senare. Wohoo. Nu väntar jag bara svar på ett mejl så är det snart sålt. Dessutom la jag ut det alldeles för dyrt, men vad tusan, vill de betala så mycket får de göra det.



Igår var Belinda och Natalie här under kvällen och de stannade även under natten. Vi tittade på So you think you can dance, och jag blev bara ännu mer sugen på att börja dansa. Prick 3 veckor kvar nu..

Here comes goodbye



Harry Potter var faktiskt bättre än förväntat, även om jag var nära på att börja gråta några gånger. HP var också bra, längesen jag var fick lite ensam tid med honom. Innan bion var vi hemma hos Sebbe ett tag, honom har jag inte träffat på 1 ½ år så det var också kul.

Nu har jag precis sprungit runt hemma hos både pappa och mamma och letat efter min mp3 överallt. Men den är helt borta, jag förstår inte vart jag har lagt den. Minst sagt irriterande kan jag säga.

Har hittat ett nytt bra band förresten, som heter Rascal Flatts. Lite udda musik kanske, men bra är dom. Här är min nya favoritlåt. Jag vet att det ser lite konstigt ut, men jag får inte skiten att fungera..

Världen är allt liten

Juste. Det hände en lite rolig sak efter att vi legat på stranden i Båstad och var påväg därifrån. Vi tog oss upp ifrån stranden och började gå längs med kajen och alla fina restauranger, och plötsligt ser jag min chef Emma med familj sitta där och njuta av solen. Efter att jag under några sekunder drabbats av panik gick jag fram och hälsade och hon blev gladare än jag förväntat mig. Så nu har jag jobb fram till obestämd tid, och snart ska jag få börja stå i kassan också. yay.

Men jag har lärt mig själv att inte ha för stora förhoppningar på allt i livet. Då blir man bara besviken om det inte blir som man hade hoppats. Så jag siktar in mig på ett långvarigt diskplockar-jobb istället!


HP med HP




Idag är det måndag och jag ska vara ledig från jobbet ändå fram tills på fredag. Hur ska jag lyckas hålla mig sysselsatt på dagarna nu när jag inte jobbar? Visst, det är jobbigt och stressigt att jobba, men när man inte gör det, så saknar man det ändå lite.

Men idag ska jag iallafall strax åka och bada (eller snarare sola för min del) och ligga och läsa min nya bok.

Senare ikväll ska jag gå på bio med Hampus. Vi ska se den nya Harry Potter filmen, typ några veckor efter alla andra, haha. Men det ska bli skoj att umgås med honom minsann! Nu ska jag packa lite badkläder och pysa iväg.

Runt Skånes kust

För lie mer än en timme sen rullade Hönan a.k.a bilen och vi in på Äpplegatan och vi var hemma efter helgens bilsemester. Nu håller min dator på att ladda ur och jag är för lat för att hämta laddaren, så jag lägger in fler bilder ikväll eller imorgon! Jag har haft det underbart skoj iallafall!


RSS 2.0