livet leker

är det inte otroligt hur livet kan gå från långt under 0 på skalan till flera tusen plus på några få dagar? jag är glad att jag kan säga att jag är lycklig för första gången på väldigt länge, och ingen ska få ta det ifrån mig. nu är det min tur att få stå i centrum och må bra. det är väldigt out of the box för min del, men det känns ändå bra med förändring och lite nytt i mitt liv, någon gång ska ju vara den första.

så jag mår bra helt enkelt. alldeles bara bra.


upp med tuppen

herrejävlar. jag säger det jämt numera så vad passar bättre just nu. jag är verkligen inte gjord för tidiga morgonar. Klockan är faktiskt halv 9 tänker ni nu, haha. men har man vant sig vid att gå upp cirkus 10 varje skoldag så blir man minsann bortskämd.

dags att extraknäcka nu i ett par timmar (sitter och gör inte ett skit, tar betalt för en kexchoklad en gång i timmen och glor på hockeyrumpor). Därefter ska jag hälsa på min kusinbebis och dagen avslutas sen med en härlig bak-grill-och spelkväll med klassisarna !

bäver

igår såg jag två bävrar. kind of cute. dock tänker jag aldrig mer bada på den stranden med tanke på hur stora tänder en bäver har.

och juste. när man googlar "bäver" är hälften av bilderna på justin biber. varför???

fml

hahah så jävla bra. typ exakt såhär jag känner mig just nu.

meow

söta katter får mig alltid att le iallafall!

de glömda barnen

det är dagar som denna som jag mår som sämst. och jag har ingen att prata med. ingen som förstår oavsett hur mycket de än vill. jag vet att mina vänner gör sitt bästa för att försöka trösta mig, och jag älskar dem otroligt mycket för det, men ändå vänder jag ryggen till och vägrar bli hjälpt. för innerst inne vet jag att människor som mig kan inte bli hjälpta. en del av oss är föralltid förstörda på grund av en enda person. och ändå håller vi oss fast vid denna trots att de skadar oss. jag fortsätter att le och tillfredsställa alla andra, för att ingen ska märka hur trasig jag är. 

en av fem är jag, vart är de andra fyra?

RSS 2.0