Californication

Har egentligen inte alls tid att blogga nu, men kände att jag behövde slänga iväg ett inlägg innan jag får fullt upp och inte kommer ha tillgång till data på 10 dagar framöver. Dags att packa väskan och ta flyget till Californien inatt minsann!

Igår var det party hos tvillingarna Hanna och Johan Frick som även dom fyllt 18. Jag hade riktigt skoj och landade väldigt sent i sängen inatt ><
Men nu får folket får ha det superduper bra här hemma så hörs vi om en vecka typ!

Hipphipphurraaaaa

Bara för att bästa vän fyller 18 år idag! Love you looooong time honeypiiiiiie <3

Igår var det lite födelsedagsfirande hos Maria också, det var naaajs. Och idag blir det ytterligare en 18års-fest hos Hanna som fyllde år igår. Grattis till henne med!
Och imorgon hörrini, då gäller det att packa. För på söndagnatt åker jag till CALIFORNIEN! yaaaaaaaay.

Bubblorbubblorbubblor, miiiiina bubblor!

Dumma tidningsbutik. Nu när jag varit snäll och skrivit av dom får jag välja på tidningarna "DN, Moore, Tivolit och jag, När & Fjärran och Allt om historia" typ. fan vad gulligt av dom -.-

Hur som helst har jag tagit mig igenom en gryyym helg med en fredagskväll med rikard, ellens 18-års firande och party hos storebror. Och två släktmiddagar på det. Den ni! Var hur skoj som helst.
Och idag har varit i skolan (no shit va?) och därför förtjänar jag ett bad nu, haha. Kanske ska ta och byta vatten i akvariet också... typ någon gång.

Glad dag

Idag är en bra dag. Igår var inte lika bra med tråkiga besked om mitt kemibetyg och allmänt seg skoldag. Men idag blev jag glad över mina prestationer i engelska och jag inhandlade en supersöt klänning och ett par beiga brallor (snacka om somrigt)!
Nu är det också så att att fixa en gratis prenumeration från tidningskungen var mer komplicerat än jag trodde. Men det kommer vara värt det sen när jag får min älskade tidning! Det här prenumerationserbjudandet jag tagit del av är en riktigt bra deal då jag kan köpa en prenumeration på tidningen SOLO som jag tycker verkar väldigt bra till ett mycket billigare pris :D Finally kan jag få i mig lite kultur, haha.

Tidningskungen

Känner mig lagom mainstream, men om jag bloggar något trevligt om Tidningskungen.se så får jag en tidningsprenumeration därifrån! wohooo. Jag hade ändå funderat på att börja prenumerera på en tidning, för det är asbra att ha att läsa när det är ensamt om kvällarna, haha. Nejmen seriöst. Tidningsprenumerationer är verkligen för underskattat! Så gå ut nu och köp er själva en tidning !

No more

Äntligen. Första helgen på jag vet inte hur länge jag inte har någon läxa/skolarbete alls. Fatta hur skönt det är? Igår var det iallafall fredag och jag spenderade kvällen med mamma och en film, mysigt värre. Gick upp ovanligt tidigt idag och har städat lite och handlat och snart kanske Rikard kommer hit, tusen år sen. Senare ikväll ska jag hem till storebror Simon för lie party, ska bli trevligt minsann. Ellen och förhoppningsvis Agnes gör mig sällskap dit.

Waiting on the world to change

Känns som om jag måste börja nöja mig med medelmåttiga betyg i alla ämnen. För det här går ju inte längre. Töja örat och pierca tungan får jag inte heller göra förrän jag är 18. Kuuuul. Dum dag helt enkelt.
Färgar håret nu iallafall och sen måste jag skriva klart min del till svenska arbetet. Wish me luck..

Uppskatta det du har

Håller med Elvira, saknar Idre redan! Så himla skönt där. Snarare motsatsen här hemma med skola och allt.
Söt bild på mitt idre-sällskap här iallafall!

RSS 2.0