Sista kvällen

Denna söndagslikande dag har spenderats, som alla "söndagar", ofixad framför datan/tvn. Agnes var här ett tag också, eftersom vi saknade varandra så mycket pömse.

Sen out of no where frågade Camilla och Ange om jag ville joina dom på bio, och det är klart man vill! Så jag ska snart ta bussen in till stan och se Fredagen den 13e. Någon som känner att han/hon vill prata med mig inatt när jag inte kommer kunna somna..? :'D

Hur som helst. Imorgon blir det bilresa till Hovfjället där jag spenderar följande 4 dagar. Utan internet. Skönt som tusan.

Sportlov!

Godmorgon gott folk. Klockan är ca halv 11 på den första sportlovsdagen och jag har redan varit vaken i 1 ½ timme. Känns riktigt skönt faktiskt, med tanke på att resten av världen förutom jag och Rikard vaknar om ett par timmar. Vadå Rikard? Jo, han och jag ska faktiskt vara duktiga och åka in till stan såhär tidigt på morgonen. Det ni !

Menmen. Dags att fixa det sista så att jag inte missar bussen och låter honom stå och vänta i all evighet i slussen. (Moahaha)

Snöstorm

Dags för mig att blogga lite kanske. Igår var hela dagen fullpackad med massor av övningskörning och inhandling av småsaker till skidresan. På kvällen blev det Melodifestivalen hemma hos Agnes. 3e lördagen i rad, haha.

Idag blir det träning och sedan en tripp på stan med tjejorna. Myspys.

Jajuste. Skidresan. Jag ska ju till någon liten skidort i Värmland på onsdag till söndag med grannfamiljen. Det ska bli asskönt. Dessutom ska jag äntligen få lära mig att åka bräda. yaaay.

Menmen. Dags för träning nu!

Värre än jag trodde

Dags för Gardasil-sprutan idag. Jag som är spruträdd kom även denna gång ihåg att den här sprutan gör mer ont än andra. Men när jag satt där, beredd att krama sönder pappas hand, och kände nålen tryckas in i min kära arm, gjorde det inte så ont. Konstigt, tänkte jag, och precis som jag kände lättnaden sprida sig i kroppen, DÅ kom smärtan och krampen i armen. Fyfan säger jag bara. Tyck synd om mig? Får jag även påminna er om att jag måste ta en till. -.-

Imorgon är det Kemiprov och möjligtvis svenska-redovisning. Det känns grymt bra inför kemi-provet för en gång skull. Dock borde jag planerat min tid bättre för svenska redovisningen. Men förhoppningsvis får jag göra min redovisning (på 10 fucking minuter om tråkigaste boken ever) efter lovet istället.

Nej nu ska jag ta en plugg-paus och titta på tv. Kanske unna mig lite chips också.

Ny istid påväg?

Någon som vet hur kallt det är ute? Istids-kallt säger jag bara. Dags för mig att sätta på mig ett oändligt antal tröjor och brallor för jag ska ut och promenera! Med Malin såklart.

Blir perfekt sen när jag kommer hem och kan lägga mig och sova nästan på en gång. Supderduper.

Scenfräck

Jag tror bestämt att jag börjar bli av med min scenskräck. Idag skämtade jag helt öppet när alla hörde och hela klassen asgarvade (kändes det som iallafall). De skrattade åt mig. Och det kändes bra. Börjar jag kankse bli scenfräck istället?

Såg två av Ältas snyggaste killar idag också. Det var ju lite trevligt måste jag säga.
Nu är det äntligen tisdag så att jag kan se nästa avsnitt av kyle xy. Några aningar om att jag är beroende? Jaaa.


Varför ge kärlek till en kille?

Tjolahopp. Som ni alla antagligen inte har missat var det alla hjärtans dag idag. Riktigt onödig dag egentligen, men för de som har någon som älskar en är det väl en bra ursäkt att få lite choklad antar jag.

Men eftersom jag inte har någon egen pojke nu för tiden spenderade jag min dag med Agnes istället. Hon förtjänar lite kärlek hon med. Vi, eller iallafall jag, tjockade oss framför Melodifestivalen med chips och ben & jerry's. Hyfsade låtar för en gång skull.

Nu ska jag titta på Sex drive.
Och nej, det är ingen porrfilm om ni tror det.

Bio eller fika

Justja. Ikväll blir det bio med Ellen och Hanna! Dock är vi inte hundra på om det finns några platser kvar på Seven pounds som vi helst vill se. Annars blir det en fika någonstans.

Det är ju umgänget som räknas ändå.

Jag har undsluppit otursdagen

Temadag i skolan. Vilket innebär att man blev indelade i grupper som först fick lyssna på en föreläsning med Olle Waller, från Fråga Olle och sedan fick vi gå runt på olika stationer. T.ex. speeddating, heta stolen, så ska det låta.. roligare än förväntat.

Påväg hem satt det en medelålders man brevid mig då jag flitigt pluggade kemi och lyssnade på musik. Plötsligt känner jag att någon glor på mig, ni vet tjejers sjätte sinne. Jag tar ut hörluren och till min förvåning frågar mannen:
"Är det gymnasiet du går i?"  
Ähh... ja? 
"Jaha, och du pluggar Kemi ser jag?"
Um..jaa
"Jo det var ju ett tag sen jag gick i skolan men jag kände igen dom där krumelurerna! "
Jasså...
"Ja, är det svårt?"
Nja..inte så farligt, men jag har prov nästa vecka såå
"okej, men lycka till då!!!!"
Tack..? *fjeksmile*

Jag börjar frenetiskt stirra på stoppknappen och önskar att de resterna 30 minuterna hem skulle gå fort. Varför stavas "stopp" bara med ett "p" på alla bussar förresten? Hur som helst. Chocken efter samtalet släppte efter sisådär 20 minuter. Man pratar helt enkelt inte med främmande folk på bussen.

Löpning- och sprutskräck

Idag mötte jag två av mina värsta fobier. Att löpträna och ta en spruta. Löpningen hatar jag bara för att jag är så dålig på det, men man blir väl bättre med tiden antar jag..

Det var även dags för min andra Gardasil-spruta idag (dvs. livmoderhalscancer-vaccin) men apoteket hade slut på sprutorna. Gud älskar mig, tänkte jag, men ändrade snabbt inställning till honom då mamma kom ihåg att jag även behövde ta min andra gulsot-spruta. Fuuuuck. Efter att ha klämt sönder mammas hand och domnat bort i andra armen vandrade vi hemåt och jag insåg att nu bara har två sprutor kvar av Gardasil.. Efter det ska jag överleva alla livets sjukdomar med hjälp av mitt egna immunförsvar, sådeså!

Dags att avsluta Kemi-diagnosen (som förövrigt inte går bra alls utan google) och sedan sova.
Peace out y'all

Framtidsjobb: Rita hus?

Alla har alltid sagt till mig att jag borde bli arkitekt. Vänner, lärare, föräldrar, vänners föräldrar etc. Men jag har aldrig lagt ner någon större tanke i det utan bara riktat in mig på kriminaltekniker. Men nu när det är dags att välja kurser inför 2an, som sedan har en större roll än vad jag trodde när man ska söka till högskolan, har jag börjar fundera ordentligt på det här med arkitekt.
     Jag älskar geometri, att arbeta praktiskt, attt ta ansvar och allt annat som arkitektturen medför. Så varför inte? Sedan funderar jag på att även vidareutbilda mig till inredningsarkitekt, så har jag lite valmöjligheter.

Så nu har jag suttit och klippt ut och klistrat in, dvs i word, och nästan kommit fram till vilka kurser jag ska välja och hur jag får ihop mina 2,5 meritpoäng. Superduper.



Dags att fortsätta på svenska- och engelska analyserna nu. Jag är grymt bra på att analysera måste jag säga...

Kul

Kul att Peter har ändrat schemat så att jag försov mig igen
Kul att vi diskuterar "privata" och "störda" saker på lunchen och alla glor
Kul att jag missade bussen påvägen hem med 1 minut (som alltid) och fick vänta 12 min
Kul att lillasyster tappade mixerstaven i vattnet så att strömmen gick
Kul att vi inte klarar av att byta propp
Kul att de två överstående ledde till att vi var utan el (ikl. telefon och internet) i ett par timmar

Kul att jag överlevde dagen

Prisa geometri

Idag är jag glad. Vet ni varför? Nej det vet ni inte. Men det beror på att jag äntligen, äntligen, kommit igång med matten och fått mina mvg:n, så nu är allt back to normal. Iallafall när det gäller matematiken. Allt tack vare min älskade geometri.
Jag (läs:mamma), belönade mig själv med en grafräknare också, vilket var välbehövligt.

Nu har jag precis tryckt i mig kladdkaka, glass och hallon. Vad hände med Anna som skulle träna 3 gånger i veckan? Putsväck säger jag bara. Men imorgon sätter jag igång med träningen igen minsann! Jag lovar.


Jobbsökarsöndag

Idag är det söndag. No shit, tänker ni. Vem vet inte det lixom. Det känns ju i hela kroppen. Alla (läs: alla normala) sitter hemma och degar framför tvn/datorn. Vissa offrar sig även för pluggandet.

De senaste dagarna har jag spenderat med först Camilla &Angelina och sedan med Agnes. Båda kvällarna var myspys och riktigt skoj. Melodifestivalen sög lika mycket som det gör varje år. Tveksamt om jag kommer kämpa mig igenom den stora finalen i år.

Hur som helst. Idag ska jag söka jobb på Ica minsann. Bäst för dom att dom inser vilken fördel jag skulle vara för dom(haha), annars blir det jobbigt för mig. Men det ska väl gå bra och förhoppningsvis blir det klirr i kassan inom kort.

Jag är kär

Bara så att alla vet, säsong 3 av mitt älskade Kyle xy har kommit ut i Usa nu så jag kan äntligen se nya avsnitt. Ni som inte är lite störda som jag kan inte klandra mig, för ni vet inte hur glad jag blev. Nu kan jag glo på Josh, (ja,han är så mycket snyggare än Kyle) varenda dag, bra va?

Och ja, jag är lite udda.


Du är jävligt hot

Nu har jag börjat tappa läsare också. Det är ju inte bra inte. Men jag får väl skylla mig själv med tanke på att jag inte bloggar lite mycket längre. Men vill ni seriöst höra om vad jag gjort under dagen? ..Tänkte väl det.

Varannan torsdag slutar jag tidigt så iag bestämde jag och tjejerna oss för att gå på bio. Dock kunde Agnes inte följa med. Det blev filmen I taket lyser stjärnorna tillsammans med godis och läsk. Filmen var bättre än förväntat, jag både skrattade och grät. Bästa scenen var sex-scenen (haha) och när en snubbe sa ".. Du är jävligt hot". Ni kommer märka varför om ni ser filmen!

Jag har blivit beroende av min gamla dator också, stationär och bra. Det är otroligt vad mycket gamla bilder man hittar på folk där. Skojskoj. Här kan jag använda min webbkamera också, det är alltid skoj!


Jag saknar mitt mörka hår ><


Kärlek till att fota med "camen" va xD




Nostalgivecka

Hejhopp det stinker NH3 på tunnelbanan. Vad NH3 betyder vet bara jag och alla andra Nv-nördar.
Jag gillar inte att åka tunnelbana/buss när det är mycket folk, det är bara trångt och varmt och inte skoj alls. Speciellt inte när snygga killar klämmer sig ner alldeles för nära. Det funkar lixom bara inte. Jag kan inte tänka på något annat än att se bra ut då, vilket rubbar hela min morgon ritual att varva ner. Menmen, det är ändå lite trevligt i guess.

Hur som helst. Detta verkar vara någon slags nostaligivecka, för jag stöter på folk och saker från gamla dar. Vissa möten är kul,..andra inte.

Ikväll blir det väl plugg för min del (jätteovanligt..). Men möjligtvis hinner jag springa över till Statiol och unna mig en Ben & Jerry's. Vilket låter som en hyfsat bra onsdags-kväll.


Sjuk liten tuss

Puss på anonyma kommentarer va, haha. Som svar på tal så kan det lika gärna vara en lcd, förlåt mig om jag inte kan skillnaden :')

Anyway. Idag är jag sjuk. Eller sjuk och sjuk, jag är förkyld, om det nu räknas som en sjukdom längre. Har varit konstant förkyld i 2 veckor nu så jag tänkte krypa ihop i soffan och bli ordentligt frisk. Jag måste kämpa mig igenom 150 sidor i den tråkigaste boken någonsin, skooj.

Ikväll blir det kanske Ikea med pappa om jag får följa med. Ikea är allitd kul, dock blir man alltid lika sugen på att flytta hemifrån. Menmen.

Nu ska jag göra pannkakor minsann!

RSS 2.0