Idre

Inte en enda uppdatering på 2 veckor nu typ. Inte så bra kanske..
Men idag är jag glad, skolan är slut för en vecka och de flesta skolarbetena är inlämnade. Och gissa vad? Imorgonbitti åker jag och Elvira till Idre !! Wohoooo. Det ska bli hur kul som helst och ska jag hinna packa klart allting borde jag sätta igång. Typ nu.
ha ett underbart sportlov gott folk!

I kärlekens tecken

Trots att i princip inte någon undgår vilken dag det är idag, lyckades jag nästan med det innan mammas Rickard påminde mig genom att ge mig en ros, haha. Sött va? Var ute och fotade lite idag med nya objektivet också, men är fortfarande lite ovan så det blir inte perfekt precis. Blir verkligen extrem oskärpa i det ofokuserade området iallafall.
Veckan som gått har rullat på av sig självt, har bara tänkt en massa typ och glömt bort allt annat helt. I fredags hade vi minnesstund för Robin och jag grät massor, precis som alla andra. Otroligt hur en person kan vara så himla älskad. På kvällen samlades nästan halva klassen hemma hos Andrea där jag hade askul och jag landade inte hemma i sängen förrän vid halv 3 (2 timmar efter att jag åkt därifrån, dumma sl.)

Impulser

Har varit lite frånvarande ett par dagar, men tycker att jag haft en godkänt orsak till det. Har varit mycket i skolan också och idag köpte jag ett nytt objektiv lite sådär impulsmässigt, råkade klicka in på en billig annons bara. Så imorgon ska jag åka och hämta det efter skolan och sen försöka fota lite såklart.

Till Robin

Jag vet knappt vad jag ska skriva.. eller säga, tänka. Robin Kurdman, en av de mest underbara personerna jag någonsin träffat, med ett hjärta av guld, har lämnat oss. Varför ska livet vara så himla orättvist? Varför måste en av de personerna som förtjänade att leva mer än de flesta andra, dö? Det är ofattbart. Jag är väldigt hedrad att jag fått lära känna dig och jag kommer aldrig glömma dig, du kommer alltid finnas i mitt hjärta.
Vila i Frid Robin <3

RSS 2.0