Jobbdag nr 5

Dags att åka till ytterligare en dag på jobbbet. Hoppas att det går bättre idag..

Senare ikväll blir det möjligtvis till att bada i ellens nya utomhus jacuzzi. Myspys.

vi hörs!

Inte lika kul längre...

Usch, fy och blä.

Idag var det verkligen ingen rolig dag på jobbet. Dagen började med att diskmaskinen inte gjorde som den skulle, så då drog jag ut proppen till avloppet (som jag är bedd att göra när maskinen inte funkar), vilket ledde till att hela diskrummet fylls med 10 cm högt vatten, plus att en del av vattnet rinner ut i korridoren, mot toaletten och in i köket. KUL måste jag säga. Samtidigt blev det iallafall stopp i toaletten så att den ständiga toalettkön försvann.

När jag sa till om vad som hade hänt var rörmokarna redan påväg. Kul att någon kunde ha sagt till mig att det var stopp i avloppet...

Hur som helst. Under tiden då diskmaskinen inte fungerade fylldes hela rummet med disk så när maskinen fungerade igen fick jag bråttom och råkade välta ner två stora, fina porslinsfat på golvet. Och till råga på allt skar jag upp 3 fingrar när jag plockade upp splittret.

Aja, jag fick inte sparken iallafall.
Kulkulkulkulkul.

Pengar är pengar

Snart är det dags att åka till jobbet, men först ska jag göra pannkakor och blogga lite!

I fredags var  det min första dag på jobbet och jag var hur nervös som helst. Jag kom dit och fick byta om innan chefen, som heter Emma, frågade om hon skulle skriva ner mina arbetsuppgifter åt mig, men jag tackade nej (ville ju visa mig abitiös med bra minne..). Det var dumt, det var hur mycket som helst som jag skulle komma ihåg. Men efter 7 timmars arbete den dagen kunde jag allt jag borde kunna, så jag lär mig fort antar jag.

Även om jag inte fick sälja glass som jag egentligen skulle göra hela sommaren så tycker jag att det jag gör nu är såå mycket roligare. jag får springa runt inne och ute bland alla bord, tända ljus, plocka undan och göra lite allt möjligt.Fast stå i kassan får jag inte göra än..

Hur som helst. Idag ska jag bara jobba i några timmar, men pengar är pengar.

Är jag vuxen nu?

Jag trivs verkligen så grymt bra på mitt jobb. Jobbet, sommarjobbet, mitt första jobb. Det känns underligt att ha ett jobb att gå till varje dag faktiskt, men någon gång är den första.

Jag berättar mer om allt som hänt de senaste 2 dagarna imorgon innan jag pyser till wayne's . Nu blir det bones !

De 3 s:en = sol, sommar, skratt

Tjolahopp!
Jag kom nyss hem från stan typ, eller jag har trimmat gräsmattan också, haha oj vad det kan misstolkas. Hur som helst, jag var i stan med rikard där han köpte ett par jeans och jag köpte glass. Jag överlämnade min kamera med tusen tillbehör till honom också, han ska låna kameran över helgen. Ta hand om min älskling!

Nu är det snart mat och efter det kommer nog Rikard hit igen, han skulle hem och pracka på sin moppe på några intresserade köpare först bara.

Förresten måste alla lyssna på Dead By April's nya skiva. De är grymma, precis min sorts musik.

21.48

Mina förväntningar om ordet kanske stämde, haha. Men imorgon ska det minsann bli av.

Jag har precis övningskört, till bromma flygplats och tillbaka. Det är verkligen kul att köra bil, även om jag gör fel ibland.

Nu ska jag dra med agnes till Flaten där det tydligen ska vara massa folk, och där ska jag även träffa Cassandra från i lördags, yay :)

Uppe med tuppen

Jag har redan varit vaken i snart 2 timmar, hemskt va? Men så är det när man inte kan sova länge på morgonarna. Dessutom blev jag väckt av agnes som jag sov hos och som skulle iväg. Dock sitter jag fortfarande här hemma hos henne eftersom hon inte har åkt iväg än, haha.

Igår var det lan-kväll här igen, alla lanade utom jag och agnes, dvs. hennes bror med två vänner. De ligger minsann fortfarande och sover..

Idag ska jag kanske åka och bada med rikard och kanske grilla med honom och lite folk senare. Men det är bara kanske, vilket oftast betyder att det inte blir något. Jag tycker inte om det ordet.

Här har ni en fin bild på utsikten från lägenheten i lördags btw! (sämst mobilkamera)

Sol och Bad

Idag vaknade jag skrikandes eftersom jag drömde att det kröp en 30cm stor spindel på mig. Haha, det var hemskare än det låter. Jag stannade kvar i sängen och slog på tv i några minuter innan Natalie smsade och frågade om jag vill följa med och bada. Och det ville jag ju såklart. Alby-badet i tyresö blev det tillsammans med Bryan. Först och främst åkte jag värsta omvägen, tog mig en timme istället för 20 minuter eftersom bryan inte sa att man kunde åka via tyresö centrum. Suuuck.
Anyway. Jag simmade super långt och fick lite färg. Sen spelade vi lite fotboll och hade det trevligt.

Nu har jag precis ätit min egenlagade mat och ska gå ut med Agnes strax. Vi två ska promenera till Kolonilotterna (vårt eget namn på en strand i närheten) och där ska vi bada Oscar, som är en hund.

Myyys.

partyparty

åh, emelies party igår var så himla kul! Riktigt fin lägenhet med ännu finare utsikt, bra väder, grymt folk och andra allmänt trevliga saker. Allting var superkul tills en incident skedde, nåt som jag inte kan skriva här, men som förstörde hela kvällen. Det började med ett strul och slutade med att polisen kom och alla drog hem.



Midsommar

Åkte till mormor och dalarna över midsommar. Kul att träffa lite av släkten typ.
Hände inte så mycket, men jag såg faktiskt Australia, som alla bett mig göra. Den var var helt okej, bra handling dock sjuuukt lång. Fick massa tid till att fotografera iallafall!





Good gone bad

Jag har mycket att berätta, både bra och mindre bra saker..
Men det får bli senare ikväll för nu ska jag till stan med Elvira och Natalie!

och iväg åker vi

Dags för det årliga besöket hos mormor och morfar i Dalarna! Åker om några minuter och kommer hem igen lördag förmiddag. Vi har internet där (även om man inte kan tro det mitt ute i ingenstans), så jag kanske finns tillgänglig. Annars finns jag på mobilen gott folk.

Peace.

Sommarlovsdag nr 5

Imorse vaknade jag vid 10 men eftersom alla andra jobbar eller sover såg jag ingen mening med att gå upp. Somnade om men vaknade en timme senare igen. Fortfarande ingen idé att gå upp. Jag vände på mig minst 30 gånger och blundade så hårt jag kunde, men sova gick inte.

Jag gick upp och satte mig vid tvn och väntade otåligt på att rikard skulle vakna så att han kunde pallra sig hit. Men han ville inte vakna minsann. 3 timmar senare gick jag och mötte honom, sen tittade vi på bones (som jag förövrigt älskar) och hade skoj. Efter det fick Belinda för sig att komma hit några timmar för tidigt, men det fick hon såklart göra. Rikard sprang till bussen och jag och Belinda inväntade Elvira och Natalie innan vi började laga mat.

Ytterligare några timmar senare satt vi mätta framför So you think you can dance och försöke tvinga i oss resterna av kladdkakan och pajen vi bakat.
Så nu efter en riktigt trevlig dag, kan jag gott somna 3 kg tyngre...


rikard lekte med min kamera och fångade sötnosen bianca på bild, haha.


Sommarblogg

Det är inte så lätt att blogga varenda dag nu under sommaren. Vilket är väldigt konstigt, eftersom jag ändå inte gör så mycket. I princip alla utom jag har börjat sommarjobba (nästa fredag är det min tur!) och man kan kanske inte vara med samma person varenda dag, även om det är kul.

Igår spenderade jag natten hos Agnes. Låg och lyssnade på brordern hennes med vän som spelade wow halva natten. Det lät kul faktiskt. Kanske finns det en liten gamer i mig.

Idag blev det en hel del sims-spelande. Jag måste tröttna på det snart hoppas jag, ett spelberoende är ju inte kul precis. Haha. En liten överdrift där.

Nervös

Hejhallå.

Idag ska jag åka till mitt jobb och prata med chefen (gud vad ovant det känns att säga så) om min lön och jag ska även få mitt schema. Jag är alltså riktigt nervös, men det ska nog gå bra. Hoppas jag..
Jag får lugna ner mig med lite sims-spelande, jag har äntligen fått det att fungera! Jag spelar det hela tiden nu. yay. Och ja, jag har vänner, ingen är hemma bara.

En annan sak också. Jag missar Emelies födelsedagsparty i helgen, hur tråkigt som helst! Gissa vart jag ska istället? Jo, till Umeå. Menmen. Du få ha en underbar födelsedag älskling ! <3

Spelsugen

Nu har jag fixat The Sims 3 iallafall. Dock utan serienummer. Suck på det, måste försöka fixa det så att jag kan spela. Sims-ikonen skrattar åt mig.

Så om någon söt människa köpt spelet skulle jag uppskatta om du ville dela med dig av serienummret, tihi.


Jag vet

Man vet att man åker tunnelbana ensam för mycket när man stör sig på att ingen plockat undan den mosade råttan på spåret.

Man vet att man åker buss ensam för mycket när man kan tiderna dygnet runt utan till och vet vilka som går av och på vid varje station.

Man vet att man är alldeles för lat när man knappt är villig att resa på sig när någon ber om platsen på bänken i slussen.

Man vet också att man
har för mycket komplex när ens vänner, efter ett år, inte har märkt ens underbett.


Om ni bara visste..

Idag är det den bästa dagen på riktigt länge. Även om jag inte känner mig allt för exalterad i denna stund, så känns det ändå helt galet underbart att ha avslutat 1an. Dessutom med mvg i nästan alla ämnen. Och det känns jäkligt bra, även om det är långt ifrån något att skryta med. Med tanke på vilken skola jag går i. De "bästa" eleverna fick till och med pris. Jag var inte en av dom.. Någon som förstår nivån på kraven i skolan min?

Men iallafall. Jag är glad hur som helst.

Ikväll blir det middag på Bamboo City på drottninggatan med tjejorna. Det ska bli roligt som tusan!

Där fick jag dig allt


Yes

Äntligen, äntligen, äntligen. Äntligen har jag gjort mitt sista prov i 1an, och jag fick alla rätt också! Eller jag chansade på den sista uppgiften eftersom jag inte fick fram rätt svar. Men sen visade det sig att jag räknat på rätt sätt men klickat fel på miniräknaren.. suck.

Menmen. Nu ska jag sy in min klänning inför imorgon lite mer, sedan är det mat. Efter det kommer Agnes hit en stund och vi kommer säkert ta en promenad också.

Bambi på hal asfalt (?)

Nu har jag äntligen kommit hem efter övningskörandet och bion. Fick faktiskt köra hem också! Inte ett enda fel gjorde jag, förutom att köra för fort hela tiden.. Måste skärpa mig på den punkten, även om det är riktigt kul att köra snabbt.

Förhansvisningen av The Proposal var tydligen anordnad av sthlmsfinest.se, så det var en del kändisar där och i princip all utom jag var uppklädda och väldigt sminkade. Menmen, filmen var iallafall riktigt rolig och gullig på samma gång, och det sitter ju aldrig fel.


The proposal

Pappa har fixat biljetter igen. Igår var det Baksmällan, som jag såg med Agnes. Den var kanske inte jättebra, men rolig iallafall !

Idag blir det The proposal, och gissa vad? Jag får köra in till stan, yaaay. Motorväg och stadstrafik på samma gång. YES.


Militärhinderbana

Just nu ligger jag helt utslagen i sängen. Har nyss avslutat ett Wii active pass. Innan det fick vi kämpa oss iocgenom Karlbergs militära hinderbana på idrotten. Herregud säger jag bara. Och ännu bättre, innan det, fick vi gå två ca 30-minuters promenader i regnet, fram och tillbaka till platsen där klassen skulle träffas och äta frukost denna regniga morgon.

hittade ingen bild dock

Otroligt!

Idag har jag kört mitt 3e halvtimmes-pass med Wii Active, ett varje dag. Och vet ni vad? Jag har redan gått ner 1 kg, jiho. Egentligen vet jag inte om det är bra eller dåligt, haha, men jag är nöjd ändå. Ett par kilon till nu bara..

Så ett Wii active är verkligen värt att köpa, bra träning i många olika former och snabbt resultat.

Nationaldagen

Nu har jag fixat klart mig och skrivit en frågesport till gästerna som snart kommer hit. Hela 18 stycken kommer vi bli. Barndomsfamiljerna, jihoo.


Stor pojke nu

Idag stannade jag hemma från skolan eftersom jag skulle på Simons student. Jag vaknade typ 11 och insåg att jag var tvungen att hinna fixa färdigt allt på en timme. Kul måste jag säga. Men jag hann iallafall och jag och syster åkte till sickla där vi mötte upp Mats och så åkte vi vidare mot gustavsberg.

Väl där så höll vi på att frysa ihjäl även om det var jättetrevligt att träffa simons flickväns familj och fira honom.
Sedan åkte vi hem till honom innan vi tog oss vidare in till stan för att äta middag. God middag och gott sällskap minsann.
så grattis ännu en gång! <3


Hipp hipp hurra!

Idag fyller faktiskt två av mina favoriter år. Dessa filurer är Belinda och Rikard! :D

Puss på er

Shopping gör en glad

I lördags när jag var i stan med Elvira hittade jag en jättesöt klänning som skulle passa bra till Simons student och även till min kusins bröllop i sommar. Sedan jag testade klänningen då har jag tänkt på den hela dagarna långa, det är då man vet att man kommer göra ett bra köp.

Så idag efter skolan åkte jag och köpte den! Dock fanns inte min storlek, bara en storlek större, så jag får sy in den lite, men det är det värt!



Wii

Igår kom pappa hem med ett Wii Fit och Wii Active. Nu finns det ingen ursäkt till att inte börja träna längre!
I höst blir det dans med Emelie och Agnes förhoppningsvis också. Beach 2010 säger jag bara. Haha.


En dag fast i minnet

Idag är det regnigt. Det passar bra till mitt humör för den här dagen. Tänk att det redan gått ett år, helt otroligt.

Jag har kämpat och slitit med att göra klart redovisningssakerna inför imorgon hela skoldagen idag. Hoppas verkligen att det går bra så att jag får mitt efterlängtatde mvg.

Snart kommer mamma hem, då ska vi och lillasyster åka och handla och jag ska få köra lite. Sa jag att jag fick köra motorväg häromdan? Hur kul som helst. Bara 1 år, 5 månader och 1 dag kvar tillkörkort...


RSS 2.0