Första Advent

Till att börja med ska tvillingarna har ett stort grattis på deras 16årsdag! <3

Under gårdagen hann jag göra mycket men ändå så lite. Åkte ju och tittade på kissemissar, och nu är det bestämt. Nästa lördag flyttar dom in. yaaay. Senare blev jag lämnad ensam hemma så jag gick och köpte chips, godis och hyrde 10.000BC: Hyfsad film, men den dög som underhållning en lördagsförmiddag.
Under kvällen hade jag lovat mamma att hjälpa till i cafét på lillasysters fotbollscup så vi pallrade oss ner till idrottshallen. Jag orkade i typ en timme, sen rymde jag hem till Agnes. Vi hade skoj som vanligt, och som vanligt fastnade vi till slut framför icanhascheezeburger.com, allitd lika kul när man är trött.
     När jag väl kom hem därifrån blev det en del data-sittande för min del, halva natten rent ut sagt. Menmen, har man skoj med gamla polare så har man. Dig har man saknat you know.

Idag ska vi julbaka här hemma, det är ju faktiskt första advent. Leta fram adventsljusstaken ska jag också göra.
Men först: plugg!

Kattungar

Jag har precis kommit hem från en tjej i Tyresö som säljer kattungar. Hon hade typ 70 st små söta tussbollar och tro mig, det var svårt som tusan att välja en. Men till slut fastnade jag för en litenliten svart/grå/vit långhårig flicka. Dock var hon lite dyrare än de kattungarna vi först kollade på men jag har inget emot att lägga till lite av mina egna pengar, för den katten ska jag ha. Emma hittade någon liten orange söt sak, urgullig den med!

Så snart, snart flyttar det in två sycken små liv här hos oss.

Betygssnack

Imorse fick jag veta betyget på mitt bildprojket.
Hur gick det då?
Om vi säger såhär. Efter skolan ska jag hem och göra en woodoo-dock av bildläraren.

Ännu en design...

Eftersom jag  har suttit hemma ensam i någa timmar så har jag underhållit mig själv med att göra en ny design.
Simpel jag vet, men jag gillar när det är enkelt.

Nu väntar sängen snart, ska vara i skolan 8 imorgon.
jobbigt

Önskelista

Prutt på Malin som utmanade mig att göra detta, nu måste jag ju. -.-

Tre hårda klappar
1. Det första jag kom på ska vi inte skriva här, haha. Bara de som känner mig bra kommer fatta :') saajk
2. Digitalkamera (efter som D40n är jobbig att bära runt)
3. Ny skitutrustning, iallafall goggles.

Tre mjuka klappar
1. Pengar
2. Färga och klippa håret, om det nu räknas som mjukt..?
3. Kläder

Tre viktiga klappar
1. Äh. Snö?
2. Underbara vänner, vilket jag redan haaar, haha <3
3. Någon rolig jul/nyårs underhållning!

Twilight

Filmen igår kväll var asbra. Nästan så att jag känner för att läsa böckerna, även om det skulle förstöra att jag redan sett filmen. Den var lite en blandning av romantik, thriller, action och drama. Allt i ett lixom, haha.
Några stunder då jag halvt började gråta också, fan ta perfekta killar.

Skoldagen idag var kort och bra, fick tillbaka min labbrapport med bra resultat vilket gjorde mig glad. Nästan allt jag fått tillbaka hittills har jag fått bättre resultat på än väntat. Och det säger jag inte för att skryta utan för att få mig själv att inse att jag borde börja tro mera på mig själv.
     Efter skolan åkte jag hem och slocknade i soffan direkt. Sen ringde Agnes och väckte mig, sötnosen va.
Nu gick pappa precis och lämnade mig ensam hemma, vilket jag inte gillar. Undrar vad som har hänt egentligen, jag brukade älska det.

Nu ska jag laga fiskpinnisar.

Är vi tjejer sämre på att hålla oss?

Bio igår kväll. Förhandsvisning av My best friends girl, helt okej men en kärleksfilm är en kärleksfilm, dvs. väldigt förutsägbar. Man hör redan på namnet hur filmen kommer sluta.
Anyway, anledningen till rubriken är denna: Jag skulle då gå på toaletten 5 min innan bion, vilket visade sig bli en omöjlig uppgift. Kan du gissa varför? Jo, nämligen för att kön var 15 pers lång. Låter kanske inte så jättemycket, men tro mig, det är det. Jag förstår inte, varför är det alltid lång kö till tjejtoaletten? Har vi större behov av att gå på toa eller? Kan vi inte hålla oss lika länge? Jag menar, det är ju typ bevisat att killar inte kan hålla sig lika länge som oss tjejer. Dagens ilandsproblem må jag säga. Sen när man väl står där och ser alla småtjejer springa in till killtoaletten (som det såklart inte är någon kö till), varför får dom gå in där?! Så grymt irriterande.

Hur som helst. Nu sitter jag i skolan och väntar på tvillingarna som tentar av engelskan. Är jag avundsjuk? Som fan.
När dom väl är klara ska vi dra på bio och se Twilight och det ska bli lika trevligt som alltid när man är med dom.

PUSS


Apelsiner

Nu kom jag på vad jag skulle klaga på! Folk som äter apelsiner på bussen. Först och främst för att det låter, sen för att jag är allergisk, alltså måste jag flytta på mig för att slippa börja gråta och nysa. Vet inte varför, men jag skäms nästan för att säga till. Som om folk inte skulle tro på mig, typ.
Det finns ju faktiskt en skylt som säger (iallafall mellan raderna) att folk med allergier ska sitta långt fram, vilket jag gjorde. Och det är inte bara jag, jag känner 3 pers till med citrus-allergier. Så ni som läser detta, sluta ät apelsin på bussen! ><

Nu ska vi "läkare" i klassen samlas och diskutera våra problem, i mitt fall självlysande katter.
Wish me luck
 

CS

Juuste! Idag fick jag mitt älskade Counterstrike, så nu j-vlar ska det spelas!
Nördvarning jag vet, men det är kul ju.

Så good luck att få tag på mig ett tag framöver.

Halk-risk

Bara jag som redan tröttnat på snön?! Visst är det mysigt när man sitte inne, under en filt och med en kopp varm choklad. Men verkligen inte när man ska ta sig till skolan i snöstorm, nej uschuschusch. Halt som f-n är det också, såg en tjej som halkade och halvt slog ihjäl sig när hon sprang till tunnelbanan. Fick ärligt talat hålla mig för skratt, men återigen, stressa ner folket! Nästa tåg går ju 2 min senare. Herregud. Det var något mer jag skulle klaga på, men det har jag tydligen glömt. Och tur är väl det.

Anyway. Idag har jag ont i ryggen. Men mamma är gullig och har lovat mig massage ikväll.
Caféet var stängt idag också, varför?! Just när jag behövde en chokladboll som mest.

Nu blev jag precis lämnad ensam hemma, så jag ska väl ta och glo lite på tv, äta en lussebulle och ta det lugnt.
Peace.

Tvillingdag

Kunde inte sova inatt. Inte imorse heller. Har ingen aning om varför. Så därför blev det en tidig morgon idag. Det var sedan i fredags bestämt att jag och tvillingarna skulle dra och träna och sedan ta en tripp på stan. Jag plockade fram datan och slog ihjäl tiden fram till 12, då bussen gick, med plugg.
Helt plötsligt var klockan halv 12 och jag fick lite panik då jag fortfarande satt halvt påklädd, osminkad och utan packad väska. Snabbt på med kläder och smink, packade väskan och upptäckte att mina springskor var putsväck (och man får inte vara på gymmet utan skor -.- ) så jag sprang över till mamma. Där fanns inga skor, sprang därför tillbaka till pappa. Inga skor där heller. Tillbaka till mamma, där jag ringde och nästan skällde ut henne utan anledning för att mina skor var borta. Don't mess with stressad Anna. Hittade till slut skorna, i E-m-m-a-s rum.
Anyway. Tog bussen och tunnelbanan till Odenplan där jag mötte upp tvillingarna Veronica och Agnes. Vi tog ytterligare en buss till Odenplan, eftersom vi är för lata för att gå dit, haha. Tränade skiten ur mig, kändes bra.
Efter det var det fika/lunch-dags på Coffeehouse by George , där jag köpte svindyr choklad och en muffin. Menmen.
Lite skohandlande hann vi också med innan jag drog mih hemåt. Träffade Ellen på bussen, men vi hann inte säga mycket innan båda två i princip somnade.

Nu sitter jag och väntar på Agnes (inte tvillingen) som ska komma hit med russin. Vi ska nämligen baka lussebullar!
Namnam.

Bloggtorka

Istället för att be om ursäkt för att inte ha bloggat på några dagar ska jag berätta lite om de senaste dagarna.
Skolveckan har rullat på som vanligt, med prov och redovisningar som gick bra. Mitt bild projekt "vad gör dina gosedjur när du inte ser?" blev lyckat och alla skrattade. Thank god for that. Några andras projekt blev man verkligen rörd av och vid ett tillfälle fick jag faktiskt hålla mig för gråt, haha.

Igår hände det nåt ovanligt. Jag satt som vanligt och väntade på 401an i Slussen då en sån där Ekman-buss rullade in på busshållsplatsen. Ni vet dom där skidbussarna? Hur som helst gick alla på bussen utan tvekan så jag ställde mig i kön och frågade busschaffisen om det verkligen var 401an. Vilket det var, så jag hoppade in i bussen och slog mig ner bland de grymt sköna stolarna och mysiga belysningen. Eftersom jag skulle hoppa av sist av alla (som vanligt) och chauffören behövde gå ut och snacka med en annan chufför släppte han av mig lite tidigare Snacka om vilka blickar man fick av alla som stod på gatan.

Anyway. Igår blev det myskväll med Ellen, Hanna och Agnes.
Sen satt jag uppe sent och väntade på sms. Som aldrig kom..

<3

Jag tänker inte säga att jag inte kan leva utan dig,
För det kan jag.
Jag vill bara inte

Skolfoto

Ahhh! Idag hade rektorn fått skolkatalogen. Jag säger bara USCH FY BLÄ. Har aldrig någonsing varit så ful -.-

Hur som helst. Har pluggat typ hela kvällen och nu kom barndomsvännen Hanna hit så jag ska försöka hjälpa henne med matematiken som jag klarade så galant i 9an. haha.

Café 60?

Gymnasiemässa idag igen. Hur kul som helst, blev till och med frågad om jag fick betalt för att säga så mycket bra om min skola. Så är det verkligen inte, min skola är helt enkelt bristlös. Om man bortser från data-släpandet och trapp-springandet.
    Efter det anlände mamma som följde med mig på fotomässan som jag verkligen längtat efter. Dock var den en liten besvikelse, hade förväntat mig mera. Menmen.

Senare på kvällen då jag satt hemma och planerade ännu en myskväll framför tvn ringde Ellen och Valle och bjöd med mig till stan. Självklart sa jag ja och vi tog 401an till Slussen. Vi vandrade runt lite och hamnade till slut på Café 60 som alla varit på och pratar om utom jag. Så nu är jag också en av alla fikande tonåringar som spenderar sina kvällar där. Riktigt mysigt var det, bör göras om !
Pga av att jag gick upp alldeles för tidigt imorse blev det en tidig kväll. Och nu ska jag sova. Godnatt.



Lova mig att jag föralltid kommer ha iallafall en liten plats i ditt hjärta
..?

Fredag

Idag är en bra dag. Jag är ovanligt glad. Bara en, möjligen två vet varför.
Imorse gick jag som vanligt och filosoferade på tunnelbanan och bussen. Lite skoj är det alltid att alla (iallafall nästan alla) följer den oskirvna regeln att till höger till rulltrappor, oavsett riktning, står man still/går sakta och till vänster går de som har bråttom, alltså fort. Själv är jag en höger-människa, gillar som sagt att ta det lugnt och slippa alla roade blickar då man halv-kutar för att hinna med bussen/tunnelbanan.

Hursomhelst. Fredag idag. Jag har inte mycket planerat än hemma kväll med mamma och grannfrun (haha på den) men jag får iallafall chips och cheese crunch! alltid lika gott. Nu ska jag äta mormors köttbullar till middag och sedan ska jag och mamma skjutsa syster till hennes polare.

Jag finns på mobilen gott folk <3

Gymnasiemässa

Idag hann jag gå i skolan i ca 1 timme innan två killar i klassen letade ersättare för dom till gymnasiemässan. Även fast jag såg ut som en trasa med tanke på att jag egentligen inte skulle dit så jag och Natalie tog första bästa tåg dit och satte igång. Det var faktiskt riktigt skoj att stå där vid våran monter (Mikael Elias Teoretiska Gymnasium) och dela information och svara på frågor. Träffade massa gammalt folk också, och det är ju alltid kul.

Ikväll har jag inte så mycket planerat, men en promenad ska jag iallafall hinna med.

Saknad

Jag behöver höra din röst, jag behöver höra de där tre orden, jag behöver den där extra kramen, jag behöver dig. Men nu står jag här ensam, utan dig. Minuterna, Timmarna, Dagarna går. Allt jag har i huvudet är dig. Du,du,du,Du.
Mobilen plingar till, och varenda gång smset är från dig skiner jag upp och känner hur lycklig jag blir. Kommer det någonsin bli lättare? Hur vet man när det är dags att gå vidare? Det enda jag vill är ju att det ska vara vi. Allt skulle bli bra då. Jag skulle älska dig mer än någonsin, vi skulle bli ett.
Jag kan inte beskriva i ord vad du betyder för mig men jag hoppas ändå att du en dag, någongång, ska förstå hur jag känner <3

Dagen som gått

Min dag började med en plågsam uppvakning då det tjöt i mina otäta fönster och klockan var alldeles för tidigt för att gå upp. HemskaHemska morgon. Anyway, jag pallrade mig till skolan där jag och Lucas labbade och satt förgäves och försökte balansera och beräkna olika grejor av Magnesiumoxid. Ibland undrar jag varför jag valt NV.

Svaret på det fick jag senare den dagen. Nämligen det underbara NV-schemat. Ingen SO på heeela året och bara idrott varannan vecka. "Halleluljla att jag slipper" är det enda jag tänker när jag hör hur alla mina sam-polare klagar på deras SO-läxor. Att skriva ner mina åsikter om t.ex. historia är det svåraste som finns i mina ögon, för det första: Varför ska man bry sig om historian? Den går ju inte precis att ändra på. Och för det andra har jag inga åsikter om typ varför Hitler utrotade alla judar. Visst, sättet han gjorde det på var avskyvärt och hemskt, det kan jag hålla med om. Men som sagt, historia är historia och ska fortsätta vara historia.
     Hursomhelst.Tillbaka till min dag.
På idrotten var det cirkelträning, vilket passar min livsstil perfekt. Träna intensivt, vila, intensivt, vila, intensivt osv. Dock var det det absolut jobbigaste jag gjort. Var heelt slut efteråt, blödde i ena handen också. Det säger ju en del om hur det var.

Kvällen spenderades framför alla möjliga tekniska maskiner. Vad gör framtidens teknik med oss egentligen?
Nu ska jag gå och lägga mig, tidig kväll idag. Det behöver min känslo-proppade själ.

Becel-reklamen

om du kunde se mitt hjärta, skulle du då förstå? <3

Maskerad

Maskerad igår kväll ja, skoj på det.
Här kommer lite bilder, och bara för att jag är lat får det räcka med tre stycken så länge.


Nu är jag godissugen så ska baka lite fransk choklad tårta!


Fler besökare?

Idag blev det ännu en tripp till stan (ovanligt va?), med Angelina den här gången. Vi knatade runt i leksaksbutiker och klickade på varenda liten tass så att alla små djur började sjunga/dansa, kan man längta tillbaka mer till den tiden? På tal om barn såg jag världens sötaste små Canada-skor på Souk häromdan.
     Nu har jag även fixat mitt älskade Vista, jihoo på det. Dock försvann alla mina filer, men efter ett par timmar framför skärmen är allt återställt.

Mat nu och sedan kommer Ellen och Angelina hit för att fixa sig med mig inför Camillas maskerad ikväll! Ska bli riktigt roligt. Jag återkommer inatt eller imorgon.
De söta skorna! Finns även i killmodell(blåa)

Och juste! Jag har testat den där saken då man annonserar för sin egen blogg! Får väl se om besökarantalet ökar..?

Pappa

Idag fyller min kära pappa 48 hela höstar, grattisgrattis till honom! <3

och imorgon, DÅ är de maskerad hos Camilla! Ska bli riktigt skoj. Langar väl bilder på söndag eller nåt :)

Dröm

Hur slutar man drömma..?

"Jag är läkare"

Skola idag, såklart. Fortsatte med vårat, enligt mig, roliga biologi-projekt. Vi i min grupp fick uppgiften att göra katter självlysande med gener från eldfulgor och jag fick karaktären Läkare. Alltså så ska jag utifrån en läkares perspektiv skriva fakta om den här uppgiften, ta reda på risker och andra möjliga alternativ. Intressantintressant.


Efter att jag tagit mig igenom den korta skoldagen tog jag en tripp på stan (ja, ensam, det är faktiskt väldigt skönt ibland) som resulterade i en ny väska, mössa, örhängen och presenter till pappa och camilla som fyller år snart !
     Nu ska jag begrava mig i matteläxor, det är otroligt vad man missar av att vara borta från en enda lektion. Wish me luck.

Barack Obama

Obama vann!
Gud vad jag skulle vara stolt just nu om jag var han.
Kommer någon någonsin glömma det ögonblicket då USAs första svarta president utnämndes.
Nu väntar väl bara ögonblicket då han blir skjuten av någon rasist -.-


Ser texten konstig ut?

Jag har fått höra att texten i mina inlägg knappt går att läsa pga av andra tecken lite här och var. Stämmer det?
Så är det dock inte på min dator så jag vet inte riktigt hur jag ska fixa det. Men jag ska försöka, jag lovar!

Btw så är mobilen beställd nu, blev en LG Shine! (förlåt Elvira)

Hjälpreda

och sötnosen Rikard ska ha ett stort tack för att han hjälpte mig med designen <3
Men än är jag inte färdig med varken dig eller designen! Ha!

Se upp för 16åringen

Godmorgon(dag) världen! Någon mer än jag som puttade ur mig själv ur sängen imose..? Har aldrig varit så trött. Nej usch, att få tillbaka mitt Genetikprov piggade verkligen upp. Iofs får vi ju inte betyg men efter att ha sett rubricsen Peter (min mentor) fyllt i är jag totalnöjd. Inte visste jag att när jag pluggat asdåligt inför det provet kunde prestera så bra. Credit till mig.

Igår efter skolan mötte jag upp Agnes på stan. Vi tjockisåt lite på donken och gjorde sedan den 2 minuter långa synundersökningen som behövs för att få börja övningsköra som den 16åring jag är. Efter det dumpade jag henne i Slussen och mötte istället upp lillasyster Emma och mamma för att äta middag på Jimmy's Steakhouse på söder. Där var det lugnt och skönt, väldigt god mat och grym service.
Där fick jag även mina presenter, pengar och pengar till mobil (Haha). Nu ska jag bara välja mobil och jag funderar att härma Elvira med LG Shine för att den är assnygg och tufft som tusan.

Nu har jag även fixat lite med desginen. Dock ska jag försöka lära mig html bättre och fixa till ännu mer. Men det kommer ni ju märka så kanske onödigt att berätta.
Dags för datakunskap!

Design

Så lyckad som jag är råkade jag radera all html till min blogg-design och på något sätt spara det. Helskumt.
Menmen, hade ändå tänkt byta ut designen inom kort, så det fixar jag nu i natt!

Kan blinda se?

Idag på bussen upptäckte jag en än gång ironin i skylten "Pälsdjur bak, gäller ej ledarhund." på bussen. Lixom, dom som är blinda och har ledarhundar, hur f-n ska dom kunna läsa den skylten?!

Och nej, jag är inte så dum så att jag inte förstår att skylten antagligen är till för oss andra så att vi inte ska säga till, men ändå. Lite skoj är det.., right?

Födelsedagbarn

Idag fyller jag heeela 16 år!

Grattis till mig va?

Tjejmiddag

Efter mycket planering blev min tjejmiddag äntligen av. Jag vet inte vad alla andra tyckte men jag hade iallafall riktigt trevligt! Jag summerar kvällen med lite bilder:



Tallin

Ja juste, Jag var i Tallin som sagt. Eller ah, spenderade väl den mesta tiden på båten med mamma och Emma men det var mysigt det med. Under fredagen gick vi i land och in på Tallink Spa Hotel där jag skulle få njuta av två stycken behandlingar. Först var det ansiktsbehandling som gällde, dock blev jag lämnad ensam i det där lilla rummet två gånger 15 minuter av någon anledning, första gången med en sak som sprutade ånga i ansiktet och sedan med en stickande kräm. Vill man bli fin får man lida pin.
Efter det var det kroppspeeling och lavastensmassage. Det började med att jag fick duscha och sätta på min endast ett par små pappers-string-trosor, helskumma. Porrigt och väldigt komiskt var det när jag låg där i princip naken och blev insmetad med grus. Hur som helst, sen fick jag duscha igen. Massagen med lavastenarna och varm olja var iallafall riktigt skön och sen dess har jag luktat olja.


Helgen som gått...

Det har hänt massor sen jag bloggade sist! Dags för uppdatering va. Dock får den vänta ett par timmar för nu äre "Kusin-middag" som gäller, ska fira mig och far som fyller år i veckan. Skojskoj på det.

Mig, snuskiga detaljer och bilder får ni mer av senare.

RSS 2.0