Update

Jag tittade in på min egna blogg igår, och det såg väldigt bildtomt ut.. Inte bra inte. Jag bara fortsätter att lova mig själv och er flera bilder, men hur kul är det att fota ute i regnet? >< Jag får överleva med färre läsare ett tag helt enkelt.

Här hemma säger tysken fortfarande nästan ingenting, katten har blivit av med struten, jag har fått nya sängben (för med de förra, som var hjul, rullade sängen bara runt hela tiden) och skolan rullar på med massor av plugg som vanligt.

Imorgon är jag ledig (har egentligen en lektion, men den slipper vi typ) yaaay. Men ska nog spendera majoriteten av dagen till att plugga ändå.. :/

Nu ska jag laga lite mat tror jag !

En lång dag på stan

Denna söndag inleddes med ett hemskt uppväckande av solen rakt i ansiktet, dumma gardin. Åt lite lunch och drog sedan in till stan med Emma och tysken. Väl där sprang vi runt i tusen butiker i några timmar, eftersom tysken inte visste vad hon ville ha. Jag tittade iallafall på en klocka jag nog ska köpa i veckan.

Senare drog jag hem från stan med Agnes som jag mötte i Slussen, innan jag drog in till stan igen efter bara en timme hemma. Lite onödigt jag vet. Men jag skulle hur som helst äta middag med Emma, tysken och mamma i Gamla stan på den italienska restaurangen Michelangelo. Jag åt lax, och var tvungen att betala extra för att få pasta istället för kokt potatis (vad är det för italienskt ställe lixom?!?), och sen italiensk glass och sorbet till efterrätt. Det var väldigt gott.

Nu ska jag gå och lägga mig ! Godnatt.

Tysken Rebecca

Har jag sagt att det bor en tyska hos oss nu? För det gör det, hon heter Rebecca. Det är Emma som är med i någon utbytestudentsak på hennes skola (min gamla) så nu ska det bo en blond liten 96a här i en vecka. Hon är supergullig, men inte så bra på engelska, så det är lite jobbigt att försöka prata med henne, men annars går det bra.

Ikväll var typ alla upptagna, så jag jag, Emma och Rebecca köpte snacks och tittade på Rosa pantern och sen Horton för att titta på film är typ det enda vi kan göra, eftersom vi slipper prata då, haha.

Nu ligger jag i sängen och tittar på American History X, som är väldigt bra.
Har blivit många filmer den här helgen...


(Jag borde lägga upp bilder, jag vet. Men jag kommer inte åt filerna på andra datorn. Ska dock försöka fota lite imorgon!)

Allt för min syster

Igår var det bio som stod på schemat. Filmen hette Allt för min syster och jag hade ingen aning om vad den handlade om, men alla andra ville se den så jag hängde på. Det var dumt. Filmen var superbra, men hur sorlig som helst, jag grät flera gånger även fast jag höll inne ett par gånger också. Ni som läser detta, se filmen !

Idag är det lördag och jag har precis målat om i köket och tagit ett bad. Snart ska jag träffa agnes och ikväll har jag ingen aning om vad jag ska hitta på.

Peace.

Ibland blir allt fel

Skitdag idag.
Först och främst har jag varit förbannad på mig själv hela dagen för att jag lyckats ge min dator ett - jag citerar,  "allvarligt fel. Så den får jag tillbaka från reparation om minst två veckor, antagligen utan alla filer. Vilket betyder att jag måste skriva om 4 olika skolarbeten, sisådär 4 A4 sammanlagt.
Det regnade idag också, alltid lika tråkigt.

Imorse gick jag upp 05.30, åkte till djursjukhuset med mamma och lämnade av min älskling Bianca som ska kastreras, eftersom hon blir rabiat när hon löper. I bilen dit klättrade hon på hela mig, så att min nya jacka blev grå istället för svar pga katt hår och när jag skulle ta bort det tog pappret slut på min sån där hårborttagare. Sen kom jag till skolan en kvart innan entrén öppnas också, så jag fick stå utanför och vänta. Efter skolan kommer jag hem och ser Bianca sitta med svansen mellan benen, i ett hörn med en strut runt halsen. Hon såg så himla ledsen, liten och ynklig ut. Tyckte verkligen synd om henne, så det gjorde mig ledsen.

Nej Usch. Väldigt negativt inlägg blev det minsann.
Jag fick iallafall några snälla kommentarer om min nya jacka, det gjorde mig glad !


Sånt är livet

Idag när jag kom hem från en shoppingrunda efter skolan och skulle starta datorn så kom felsäkert läge-skärmen upp. Ni vet när skärmen blir svart och man kan välja om man vill starta datorn i felsäkert läge eller normalt läge? Det brukar bli så om man stängt av datorn för snabbt typ.

Hur som helst. Efter att ha testat alla 5 olika startsalternativ, startat utan batteri, låtit datorn vila, gjort om allt och till och med bett Rikard om hjälp och fortfarande ha uppe felsäkert läge skärmen, då är det något seriöst fel. Typiskt alltså.

Förresten så köpte jag nya vantar idag och en söt höstjacka. Något som gjorde mig glad iallafall.

Vip-kväll

Imorse hade vi "mentors-övningar" på mentorstiden. Det gick ut på att man skulle ta ställning till hur man skulle reagera/agera i olika situationer och det var faktiskt ganska roligt, även om jag som vanligt stammade lite när det var min tur att prata inför alla.

Ikväll är det någon slags "vip-kväll" med billiga proser på Intersport för Emmas lag med familjer, så jag ska dit och försöka fynda lite. Ett par gosiga vantar sitter ju aldrig fel.


Godisstoppet

Hemma igen från Dalarna!
Till min stora lycka stannade vi på "Godisstoppet" (En väldigt stor godisbutik som vi aldrig stannar vid för att mamma hatar godis, haha) på vägen upp. Där finns alla sorter och billigt är det också. Riktigt bra minsann.
Lite långtråkigt var det allt, men jag fotade en hel del och levde friluftsliv. Rodde gjorde jag till och med!
Hur som helst var det kul att träffa lite av släkten igen för första gången på länge, man vet ju aldrig hur länge man kommer ha kvar de äldsta tyvärr..




Blogglös helg

Det är otroligt hur statistiken sjunker när man inte bloggar. Nu sitter jag på mammas jobb och pluggar medans jag väntar på att hon ska bli klar med ett möte. Nu kom hon, haha.

Så nu ska vi ta oss upp till Dalarna och hälsa på lite folk i släkten. Ta hem mormor från sjukhuset och morfar från hans hem ska vi göra också, det ska väl bli trevligt antar jag. Själv ska jag plugga en hel del, vilket passar perfekt när man inte har något internet som distraherar eller någon tv.

Ska försöka ta lite bilder också så på söndag/måndag bloggar jag igen!

Allt har sitt slut

Nästan så att man börjar tröttna på farmville nu... Fast lite kul var det att spela på min tv, haha. Noll fokusering eller skräpa på bilden dock.

Ikväll är det dans! yay




Färdig!

Ser ni hur rött det såg ut medans jag hade det i håret?! Snacka om panik jag hade. Var seriöst nära på att börja gråta.. haha.


Men efteråt så blev det genast mycket bättre! Väldigt mycket rödare än planerat, men vad tusan. Det blev ju snyggt ändå? Fast man ser inte så jättebra på den här bilden.. >< Dessutom framhävs alla olika nyanser, haha. Lagom snyggt.

Slänger med en söt bild på mig och syster också. Ibland måste man bjuda på sig själv, eller hur?

Förändring på gång

Dags att bli brunett igen! Jag är typ riktigt jäkla nervös. Inte för att det inte ska passa, eftersom jag vet att det gör det med tanke på att jag haft alla möjliga hårfärger förut. Men det kommer bli jobbigt att färga utväxten en gång i månaden och sedan försöka bli blond igen. Men det problemet tar jag då !

Såhär ser det ut nu iallafall..
"Efter-bild" kommer om någon timme !


Bara vanlig söndag

Egentligen skulle jag inte sova ute på Ekerö, men eftersom det spöregnade och jag nästan somnade i soffan sov jag där ändå. Imorse vid halv 9 smög jag upp ur sängen för att inte väcka Veronica, sen åkte jag, Elvira och Natalie hem medans tvillingarna fortsatte sova. Fråga mig inte varför jag ville vara hemma vid halv 11, men det kändes skönt på något sätt att ha hela dagen framför sig till att ta det lugnt.

Förutom att ha pluggat idag har jag bakat bullar på första gången på länge. De blir alltid lika goda, och för varje gång jag bakar blir jag mer och mer sugen på att starta ett café/bageri. Har tagit en långpromenad med Agnes också.

Snart är det mat och sen ska jag titta på Sweeney Todd (jag är väldigt efter med att se den, ja) innan jag ska umgås med Agnes lite till.




Efter regnet blir det Ekerö

Igår var det fredagen den 11 september. En dag som för många påminner en om hemska saker. Själv var jag ledig från skolan och spenderade dagen hemma hos Belinda för lite pluggande. Vi har verkligen så himla mycket att göra i skolan nu, perfekt med en dags ledighet.

Idag har jag också pluggat en del, och fotat lite också minsann!
Nu är det snart mat och efter att jag ätit och det slutat regna ska jag ta mig ut till Ekerö där jag ska underhålla Veronica när de andra har Sagan om Ringen maraton. Självklart ska jag umgås med dom också, men det får bli mellan filmerna. Mat nu !


Teoretiska OS avslutas med fest

Eftersom Mikael Elias Teoretiska Gymnasium (dvs min skola) finns i flera städer runt om i Sverige anordnar min skola "Teoretiska OS" en gång per år på Stadion här i Stockholm. Då bjuds 2orna från alla skolor hit för att tävla i diverse grenar, mest friidrott dock, och så avslutas vistelsen med en fest i skolan.

Hur som helst. Äntligen fick kameran åka med i väskan och jag lyckades knäppa ett par bilder innan batteriet dog.


Bryan har sin unika hoppstil minsann, men långt som tusan hoppade han!

Svininfluensan?!

När jag vaknade i lördags morse hade jag så himla ont i halsen och i huvudet. Kul att man blir sjuk bara sådär över en natt? Är det svininfluensan som spökar? Antagligen inte, men lite paranoid blir man ju, och jag känner efter alldeles för mycket.

Först tänkte jag höra av mig till alla tjejerna och säga att de inte alls kunde äta och sova här, (som planerat), men alla tyckkte att det var okej att jag var sjuk eftersom de också var sjuka nästan hela bunten. Så vi åt lite tacos och tittade på Män som hatar kvinnor innan alla somnade ovanligt tidigt.

På söndagen drog alla hem hyfsat tidigt och jag spenderade resten av dagen i soffan, bortsett från en promenad med agnes. Visst är det jobbit att man bara kan andas när man är utomhus när man är sjuk? Kanske borde ta mig en fotorunda när alla är i skolan och därför inte kan se mig ute, med tanke på hur man ser ut som sjuk..

Idag är det måndag och jag är alltså hemma ifrån skolan för att hosta ur mig resten av det sjuka. Jag ska ju börja få stå i kassan på jobbet på onsdag, hur ska det gå?! Måste bli frisk. NU.


The big apple

Jag läste precis min egna blogg (haha) och upptäckte att jag inte bloggat sen i måndags, så jag kände att det var dags nu, även om jag inte har något att skriva om. Såg även att ett långt inlägg jag skrev i onsdags inte hade laddats upp... typiskt blogg.se.

Kanske borde skriva om fotoboken man kan få gratis från fujifilm, men det gör jag när jag samlat ihop lite bilder till boken.

Juste! Mamma har bokat resa till New York nu också! yaaaay. Den 18 november flyger vi iväg.


Låga förväntningar

Jag vet att jag skriver om vuxenpoäng i många inlägg just nu, men för varje dag som går gör jag saker som gör att jag känner mig mer och mer vuxen. Det låter lite löjligt, men alla ska väl växa upp någon gång.
Dagens vuxenpoäng (kanske ska starta med det?! haha) var iallafall att jag och några till satt och pluggade matte (igår också iofs) under vår håltimme. Det skulle jag aldrig någonsin gjort för något år sen.

Idag hade vi Kemi diagnos också, på molberäkningar och reaktionsformler. Det är tydligen meningen att man ska ska komma ihåg allt från 1an. Varför?! Jag hade verkligen ställt riktigt låga krav på mig själv inför diagnosen eftersom den inte bedöms, och därför nästan inte pluggat någonting. Jag förväntade mig ett riktigt stort misslyckande. Men vet ni vad? Det gick faktiskt riktigt bra istället. Helt otroligt.

På mentorstiden bestämde vi även vilket land vår klass skulle vara i Teoretiska OS (då alla teoretiska skolor från sverige kommer till sthlm och tävlar och umgås). Vi valde Tibet... Hoppas att ni verkligen känner den stora lyckan i ordet "Tibet"...


Jag..? haha.

RSS 2.0