Out on the road

Om några minuter drar vi iväg! Jag lovar att ta mycket bilder så håll ut ett par dagar nu, haha.!


Right back where you want me



Mitt internet har legat nere i ett par dagar, därav ingen uppdatering. Men jag har i princip bara jobbat ändå så det är lugnt. Snart kommer Belinda hit för att sova över, eftersom vi åker iväg tidigt imorgon. För er som ej vet ska vi, mamma och mammas polare bila runt nere i Skåne tills på söndag, vilket ska bli både intressant, roligt och trevligt.

Dags att packa klart nu! Peace.

Way på Wayne's



Jobb idag. Får lön imorgon förhoppningsvis, då blir jag glad. Nu ska jag jobba mån,tis och onsdag, sen blir det biltripp med Belinda. Det ska bli roligt ! Nu ska jag krypa ner i sängen minsann.

Blått gräs



Dags att sova nu. Men först Bones. Sen sova. Sen jobba.

Bort från verkligheten





En impulstripp till grannens landställe satt perfekt denna helg. Det är verkligen skönt att komma bort, vara utan elektricitet, åka båt, bara göra ingenting och självklart fotografera.

Be kind, rewind

Dagen har spenderats med Belinda hemma hos henne. Det blev mat och film två gånger vardera innan jag åkte hem. Och gissa vem som satt brevid mig på bänken i slussen? Jo, killen jag haft en crush på i flera år! En dag blir han min, haha.


Min älskade Sigge






Kanske inte de finaste bilderna, men allt blir nytt med ett nytt objektiv. Iallafall enligt mig.

När två blir en

Bröllop i helgen för min äldsta kusin Beatrice och hennes nublivna man Bobo. Riktigt fint var det, fick hålla mig för att inte börja gråta ett par gånger. Träffade sötaste killen också, men tyvärr hann jag bara få hans förnamn, vilket inte hjälper mig någonting i letandet efter honom, haha. Menmen, sånt är livet.








Nystart

Längesen jag skrev nu. Känns som en evighet även om det bara var för en veckan sen ungefär. Idag köpte jag ett nytt objektiv och drog och fotade med Elvira som nyss köpt sig en Nikon D60. Superkul, dags att komma igång med fotandet nu igen.

Därför har jag även uppgraderat min blogg lite, numera fotoblogg hoppas jag. Snygg ny design va?

Sigma 70-300mm f4-5.6 DG AF APO
Nya objektivet som jag suktat efter så länge! Det fick bli den lite dyrare varianten. 2100 kr fattigare är jag nu, men det är nog värt det.

Visst är jag lite pedantisk?

Jag har upptäckt, eller snarare insett, att jag är rätt pedantisk av mig vilket land annat leder till att jag får lite halvpanik när saker och ting inte blir som planerat, eller när man helt enkelt inte planerar någonting utan tar dagarna som de kommer. Visst, det kan vara skönt ibland också, men jag föredrar att hålla ordning på allt.

Så för att hålla koll på livet jag håller kärt, åkte jag in till stan imorse när Elvira och Natalie åkt hem, för att inhandla en kalender. Jag gick runt i massor av butiker och jag gick även tillbaka till akademibokhandeln på sergels torg 3 gånger innan jag bestämde mig för en enkel, svart kalender. Ännu ett tecken på mitt pedantiska jag, eller så kallas det kanske beslutsångest...

Hur som helst. Kvällen igår med Natalie och Elvira var skoj. Vi tittade på So you think you can dance, och jag blev bara ännu mer sugen på att börja dansa, vilket jag i och för sig gör den 26 augusti. Sedan spelade vi Wii halva natten tills jag blev så trött att jag fick säga till de andra minst 3 gånger innan de stängde av, eftersom jag ville sova, haha.

Ikväll kommer kanske Rikard hit, men vi vet ju vad ordet kanske brukar betyda. Fast vi får väl hoppas på det bästa !

Kärlek till Ikea

Klockan är halv 2. Snart ska jag åka och träffa storebror Simon och sedan blir det middag och sleepover med Elvira och Natalie här hemma hos mig! Skojskojskoj.

Just nu sitter jag i soffan och suktar efter delicatobollarna (chokladbollar) som jag köpte på Ikea tidigt imorse. Jag, pappa och faster var där när det öppnade, dvs klockan 10. Vet inte riktigt varför jag följde med när jag knappt kunde resa mig upp av trötthet imorse, men älskar man ikea så gör man.

Nej, nu ska jag minsann ta och försöka få tag på simon igen, eftersom han slutade höra av sig, och jag behöver veta vart och när jag ska åka.

Det går bra nu

Jag har nu jobbat i en vecka och en dag på wayne's. Nu känns det faktiskt bra, jag har kommit in i rytmen, lärt känna mina arbetskamrater och jag kan nu se vad jag ska göra härnäst istället för att fråga någon. Den enda stora nackdelen är att jag är helt slut på kvällarna, har ont överallt också. Massage någon?

Anledningen till att jag bloggar så lite är den samma om den ovannämnda. Jag är helt enkelt för trött, eller så spenderar jag min tid någon annan stans än framför datan. Och det är väl iallafall bra, eller hur?

Nu ska jag titta på bones, sen sova. Sen upp och jobba imorgon igen. OB hela dagen <33

RSS 2.0