Sunshine

Nu har jag suttit ute i solen i flera timmar. Har pluggat massor, är nog dags för att lägga sig ner och läsa lite. Ska börja läsa om Dödlig Kemi igen tror jag. Den är så bra !

Igår kväll var jag med agnes, vi tittade på Robinson (Grattis Ellenor, men jag hejade faktiskt på Anna), och sen bakade jag hallonpaj som varken hon eller mamma ville ha eftersom de skulle gå och lägga sig. Lagom onödigt.

Resten av denna söndag ska också spenderas ute i solen.

TGF

Idag blir lunch på Thank God it's Friday, shopping med Elvira och sedan lite maraton-tittade innan jag pyser hemåt och möter upp Agnes. Ikväll blir det nog Robinson och skratt skulle jag tro.

Allt jag hade att säga !


It's like wishing for rain when I stand in the desert

Jag har inte mycket att säga inte. Jag spenderar mina kvällar till att plugga ihjäl mig numera så det blir inte mycket tid över till annat, dvs bloggande. Jag skyller på skolan minsann.

Jag längtar tills imorgon. Då är det fredag och jag kan sitta hemma och ta det lugnt framför en bra film och inte behöva tänka på annat än mig själv.

Jag älskar hur det luktar nu på våren när det precis har regnat. Bra att veta.


Älskade bror

Igår var det friluftsdag. Jag hade riktigt kul även om det var sjukt varmt och jag brände sönder mina armar.. På bilderna ser ni vår fina pyramid som självklart slutade i en riktigt mogen böghög.

Tisdag idag och det var dags att träffa Simon. Första gången på säkert ett halvår. Gud vad jag har saknat honom. Vi möttes upp i nacka forum där vi tog en fika och sprang fram och tillbaka, upp och ner och runt i butiker. Vi pratade om allt mellan himmel och jord innan vi mötte upp hans flickvän och åkte med hans bil hem till mig. Väl hemma hälsade dom på mina kissemissar innan de for hemåt. Kärlek till dig storebror säger jag bara. Vänta bara tills jag står där med en bebisbild på dig på ett plakat när du springer ut ur skolan din.




Tidsfördriv

Är för trött för att berätta vad jag, pappa och syster hittade på i Kroatien. Därför låter jag bilderna tala för en gångs skull. De är dock oredigerade och väldigt många. Ingen vidare ordning på dom heller. Så var förberedd.










Kroatien

Idag är jag ledig. Gissa varför? Jojuste, jag ska ta flyget till Kroatien om några timmar ! yay.
29 grader och sol i ett par dagar passar alldeles utmärkt just nu, även om jag måste ha med mig massor av plugg.

Dags för mig att packa nu, ska försöka få med allt i handbagage och därför får man inte ha med sig några vätskeförpackningar större än 100ml. Kommer bli komplicerat, men jag får köpa det jag inte får med där. Sen ska jag försöka bli av med lite plugg och sedan är det dags att åka.

Kommer sakna er alla, vissa mer än andra.
PUSS

Sämsta bloggaren

Jag har verkligen mina bloggperioder med många inlägg, bilder och många läsare. Nu har jag en motsatt period, börjar nästan tröttna på det här. Inte bra inte.

Igår log jag och solade hela morgonen, och som bevis på mitt riktigt perfekta pigment, jag brände mig. Jag menar, hur kan man bränna sig, i 15-gradigt sverigeväder? >< Inte okej på något sätt.
Runt 4 drog jag till Belinda, där jag och tjejerna skulle spendera natten. Vi två pluggade lite först och när de andra anlände lagade vi mat, efterrätt och sedan satt vi framför tvn resten av kvällen. Bara så att alla vet, hejade jag inte på Norge.

Imorse satt vi framför tvn ytterligare några timmar, sedan drog vi till en liten kanotbrygga där några paddlade, andra spelade kubb och resten badade. Skojskoj, jag var iaf en av de som spelade kubb. Det är fortfarande för kallt för att bada i mina ögon.

Ikväll ska jag nog hyra film. Lite plugg borde jag också "unna" mig att göra.

Dåligt rix

Igår var det då dags för mig, agnes och ellen att roa oss på rim fm festivalen. Vi drog dit till 7 då det började, dock pyste vi hem redan vid 8 eftersom den första timmen bara bestod av någon random kille och tjej som sjöng massa covers. Dåligt rix !

Vi tog bussen mot älta där vi träffade på ett par riktigt packade snubbar som bjöd med oss till hellas där det tydligen var "drag". Dumma som vi är hoppade vi av bussen där vi möttes av miljoner människor i alla former. Även polisen infann sig på platsen. Jag spenderade mina 20 minuter där (innan nästa buss kom) till att glo på en snubbe på andra sidan gatan som jag verkligen kände igen, är nästan hundra på att jag vet vem det var. Menmen.

Agnes ringde en polare som kom med sin kusin och hämtade upp oss med bil, grymt. jag trodde att vi bara skulle få skjuts hem, men icke sa nicke, vi skulle tydligen följa med till tyresö och kolla på film. och så blev det också. Grabbarna vi hamnade hos var trevliga och jag hade skoj, dock somnade jag nog 2 sekunder efter att jag lagt mig i sängen när jag kom hem.

Lång kväll helt enkelt.

Journey to the center of the heart

Är det bara jag som redan igår hade för mig att det var fredag? Men icke sa nicke, det är ännu en dag kvar innan helgen. Buhu. Imorse fick jag rädda en vän när hon var i nöd, jobbiga tider minsann. Kan vara riktigt svårt, men jag finns här för dig! Nu kommer alla undra vem det var, tihi.

Nu har jag precis kollat klart på The Journey to the Center of the Earth, den var faktiskt helt okej, hade dock varit häftigare att se den i 3D på bio. Den är nog en barnfilm om jag tänker efter, men jag kan vara väldigt barnslig av mig så det passar mig alldeles utmärkt!

Ikväll ska jag nog ta tag i engelska/naturvetenskap-arbetet, att skriva om Nevadas miljö och atombombstestningar på engelska. ouuuuh, roligt...


Om matte B är svårt, hur ska det då gå med E?

Har suttit hemma i ca en timme nu. Hade bara en lektion i skolan idag. Nationellt prov i Matematik B minsann. 12 uppgifter tog mig 3½ timme att göra. Guuud vad jag älskar natur. Fast det gick faktiskt rätt bra, otroligt nog

Imorse såg jag en person på tunnelbaneperrongen som fick mig att tänka på gamla minnen. Det var lite jobbigt, men jag överlever allt, moahaha.

Jobbigt läge

Min mage gör ont. Jag vet icke varför, vilket är riktigt irriterande. Har mina aningar om vad det beror på, men man vet aldrig.
Lång skoldag som vanligt idag, 2 stora projekt i biologin som ska vara klara inom ett par veckor, varav det ena ska skrivas och redovisas på engelska. Kul va? Utöver det har jag projekt i alla andra ämnen också...

Nejnejnej. Nu ska jag ta ett bad !

Pics


Ni skulle sett hur jag såg ut när jag tog de här bilderna. Jag kravlade runt på marken och stannade i tusen olika vinklar. Men snacka om skönt det var att dra ut helt själv och fota, so what om bilderna inte blir bra lixom.



Shopping och jobbfinnande

Igår innan jaag drog till Ekerö joinade jag Agnes och hennes kusin med kompis till deras dans för att titta på deras lilla avslutning. Det var hur kul som helst, och duktiga var de också! Så nu har jag bestämt mig för att börja på dans i höst, är riktigt taggad. Även om jag suger på att dansa är det bra träning iallafall. Sådeså.

Denna söndag blev det lite shopping med Vivvi, Natalie och Belinda. Jag köpte strumpor och vi hann även med en fika. Med tanke på att min "chef" från wayne's coffee fortfarande inte ringt mig och jag halvt gett upp hoppet om att få jobb där, så gick jag dit idag för att fråga ut henne. Vilket snabbt ledde till att jag fått jobb där, start den 26 juni. YAY.

Någon mer än jag som hatar SL ibland?

Dags för robinson-tittande på Ekerö igår. Det blev även middag och massor med skvaller. Alltid lika trevligt.
Något som inte var lika trevligt var kaoset i SL på vägen hem.

Jag och Natalie pyste hemåt vid halv 12 för att vara hemma till 1, vilket kändes som en bra tid. Först skulle vi byta till en anslutande buss, som man tydligen var tvungen att gå ca 200 meter till. Och det visste ju inte vi.. så den bussen missade vi. Bussen efter det skulle gå 00.10, så vi satte oss ner och väntade på rätt station. Minuterna gick, vi pratade på och när det var dags för bussen att komma, vad hände då? Jo minsann, den kom inte förrän 20 minuter för sent ! ><

Det innebar i sin tur att jag skulle missa bussen i slussen med typ 2 minuter och alltså få sitta i slussen i 40 minuter.. KUL.
Dock sprang jag som fan och hann med den tidigare bussen , tack gud för det.

Sen blev det hem och sova måntro !

Trött var ordet

(det här skulle jag skriva igårkväll. Men pappa stängde av internet så jag hann inte publicera det..)

Jag är egentligen alldeles för trött för att skriva något. Alldels, alldeles för trött. Men ändå sitter jag här. Varför? Riktigt bra fråga det där. En jobbig sådan också, inte ofta man får svar på den.

Anyway. Rikard pyste nyss hem i regnet, tyckte faktiskt synd om honom. Men det är bådas fel att han fick genomlida det. Med tanke på vad han mer gått igenom idag, något som jag tyckte var hemskt, men inte han minsann. Killar verkar klara av allt, haha.

Nu är jag grymt trött, som man alltid är på fredagar. Någon mer än jag som tänkt på det? Är nog dags för mig att nanna kudden skulle jag tro.



Nu är det morgon igen, haha. Jag har sovit väldigt gott. Och nu ska jag ner och laga hamburgare till mig själv. tihi.

Sluga lilla Spotify

Haha, vet ni vad jag just upptäckte?

Jag vet inte om det är jag som är efter, men ni som har det, vet att det är reklam ibland mellan låtarna. Och om man stänger av ljudet på datan, så att man inte hör något, då pausas reklamen ! HAHA. Bara för att vi ska tvingas lyssna på den xD

Väldigt smart gjort dock..

Dags att vinna på lotto nu va?

Idag var det engelska nationella som gällde. Läs-och hörförståelse. Vissa delar gick inte bra alls, andra väldigt bra. Men det är så det ska vara, eller hur?

Efter skolan hade jag planer med rikard, men pojken blev sjuk så vi omplanerade tills imorgon. Trevligt värre !

Istället har jag spenderat min eftermiddag med att söka information om objektivet jag skrev om häromdan, (Sigma 70-300mm APO f/4-5.6 APO DG Macro). Jag vill SÅ gärna ha det.  Jag tänker på det  dygnet runt. Geekigt jag vet.
Har kollat lite på vad det kostar att flyga till St. Lucia också, dit jag och tjejgänget i skolan antagligen ska till nästa år. Jag är grymt sugen på att dra dit med dom, kommer bli hur kul som helst. Dock kostar det en del.. boende har vi gratis, men flygbiljett, mat, och annat skoj kommer kosta massor. Bara att börja spara anna åström!







Spermier på nära håll

Justja! Igår fick jag kolla på spermier i ett mikroskop. De hade tyvärr avlidit men jag fick kolla på andra småsaker som finns i kroppen, i växter och i djur. Det var hur intressant som helst. Det känns verkligen att det är något sånt här jag vill arbeta med i framtiden. Men hur blir det då med mina arkitektplaner?

Sen fick vi även analysera vårat vattenprov från ekologiprojektet och det var nästan ännu mer intressant. Man såg en stor algklump i innuti den simmade det runt små genomskinliga mask-liknande saker. Vi hittade även en grön liten boll med massa vibrerande prickar innuti sig. Jag var helt exalterad kan jag ju säga..

Varför?!

Idag funderade jag väldigt mycket på varför ingen på bussen ville sätta sig brevid mig. Det kan kanske bero på att jag kollar argt på alla som går förbi, eller så luktar jag konstigt, höhö.

En annan sak som jag också störde mig på imorse var att en snubbe gick sakta på fel sida av det platta rullbandet mellan centralen och blåa linjen. Det var jobbigt. För alla fick gå zickzack runt om honom. Jag tycker att han borde ha märkt nåt och flyttat på sig.

Nu är jag i skolan. Och jag är hungrig. Dags för engelska nu, fast jag och Belinda kommer väl arbeta med våran powerpoint istället. Peace.

Om jag vore rik..

Okej, många pussar på de som kommenterar, men sluta kommentera anonymt tack ! så himla mycket roligare då vet ni. :)

Anyway, jag har hittat ett nytt objektiv jag bara måste ha. Det är riktigt billigt också, dock vet jag inte om jag ska sälja ett av mina nuvarande objektiv för att slippa lägga ut så mycket, men då kommer jag säkert ångra mig sen. är nog bättre att spara. Det finns såklart objekttiv jag mycket hellre skulle vilja ha, men dessa ligger på runt 20.000, och det känns lite onödigt med tanke på hur mycket jag egentligen fotograferar. Möjligtvis om jag vore rik och hade en fotokarriär. Här är det jag ska köpa iallafall.

 

"Det är inte möjligt!"

Valborg spenderades med Agnes och Ellen. Under kvällen anlände även Agnes kusin med vän- Vi gjorde inget speciellt, gick ner till brasan och tog det bara lugnt. Valborg detta år var på helt fel dag kände jag. Men vi hade iallafall jättetrevligt och jag somnade gott den kvällen !

Igår, fredag, hade jag inte tänkt göra mycket då mamma frågade om jag hade lust att gå ut och äta middag och gå på bio. och det säger man ju inte nej till precis? Det blev filmen motstånd, någon andravärldskriget-film som dög bra. Sedan blev det en lång promenad genom stan innan vi avslutade kvällen med middag på En grek på hörnet.
Riktigt god mat där !

Idag blev jag väckt av ett sms. Det var Agnes som smsade för andra gången och tvingade upp mig föör att gå ett varv runt Flaten. 2 timmar senare var jag hemma igen och då bar det av till stan på en gång. Ellen följde även med dit och vi vandrade runt och tog sedan en fika. Myspys. Vi bad även en tant ta kort på oss, och allt hon kunde säga var "Det är inte möjligt!". Det gav oss ett par riktigt goda skratt.


jag diggar våra poser sååå hårt.

Det var soligt ! men även rätt blåsigt..


Bildinlägg


en söt liten fluga.

en fullsize anna. det var ett tag sen minsann. !

min nya bikini :) yaaay.

RSS 2.0