Julshopping

Imorse hade jag hoppats på att få sova ut efter att ha varit trött dygnet runt i en vecka. Men icke sa nicke, vid 11 skrek mamma att det var lunch. Bara att upp och hoppa och äta upp mina fattiga riddare.

Efter det åkte vi in till stan hon och jag medans Emma gick ner till min gamla skola för att spela fotbollscup. Mamma och jag köpte massa julpynt, dukar, adventsljusstakar och stjärnor. Jag fick bara med mig ett Osis Dust It hårpulver som ger håret massor av volym. Gick förbi jobbet också, så nu blir det massor av jobb framöver och under jullovet!

När vi väl kom hem blev det genast plugg för min del, och än sitter jag med det..Har så sjukt mycket i skolan nu tyvärr så därför blir det även till att sitta hemma ikväll.


Utanför FN-huset i New York.

Sneaky Squirrel

Hade biologiprov imorse som gick helt okej, man lär sig mer än vad man tror genom att bara läsa en text om och om igen. Slutade tidigt efter engelskan som vi började skriva argumenterande texter på. Jag tror att jag ska skriva om de höga kollektivtrafikspriserna.

Blir ingen dans idag heller, är alldeles för trött för det och ingen av de andra tjejerna jag går med skulle gå heller. Egentligen skulle Rikard komma hit och hålla mig sällskap, men han hade tappat sin plånbok där busskort och pengar och allt låg så det blev inget, haha. Hoppas att du hittar den igen !

Försökte lyckas fota en ekorre i New York, men den hoppade iväg ! Dock så blev resultatet ganska tufft ändå..



Take me on a ride

Är kär i min nya ipod. Förstår inte hur jag kunde vara så anti-ipods förut?!

Seg skoldag idag. Har precis ställt in mig på New York tid så är fortfarande fast i det. Därför somnade jag typ 2 på natten och när skolan började var klockan 3 på natten i mitt huvud. Somnade till och med på köksstolarna efter middagen. Inte okej.

Nu har jag iallafall orkat gå och lägga mig. Så blir nog sovdags snart så jag orkar med det gigantiska biologiprovet imorgon.. Godnatt.


Äppelskrutt

Inte mycket mer än ett äppelskrutt kvar av the big apple nu. Hade väldigt, jätte gärna stannar kvar en vecka till. Riktigt underbar stad, även om jag aldrig skulle vilja bo där, med tanke på hur sjukt mycket människor det bor där och hur slummigt det är. Skulle inte klara mig, haha.

Landade på Arlanda imorse vid 8 efter en hel natt utan sömn på planet. Jag tog till och med ett sömnpiller och kunde ändå inte somna. Vad fan lixom? Därför blev det ingen skola för min del, var alldeles för trött.

Dagen har spenderats till att packa upp väskan och alla mina nya prylar jag inhandlat. Det är ju riktigt billigt där!
Ska redigera lite bilder också.. typ imorgon... Sova nu!


New design rhymes with New York

Slutade 1 idag igen. Superskönt, får då hann jag hem och göra ny design! Vilket inte var vad jag egentligen borde ha gjort.. menmen. Det blev ändå ganska snyggt. (Glöm inte att uppdatera sidan om det inte syns).
Ska försöka fixa så att det ser bra ut om man klickar in via bloggkoll också.

Och bara så att ni inte glömt. Jag åker till New York imorgonbitti och blir borta tills måndag ! Kanske bloggar lite från lägenheten, eftersom vi har internet där, men får se om jag har tid med det.

Hoppas att alla har det grymt bra här hemma så hörs vi på måndag igen!

Använde +10 filtret till den här bilden och till bilden i förra inlägget.

Come close

Idag anlände mina efterlängtade närbildsfilter! Slet snabbt (men samtidigt väldigt försiktigt) upp paktet och öppnade med förväntan filter-fodralet.

Plockade upp +1... +2... +10... +2 igen?! Vart fan är +4 och varför har jag fått två stycken +2 !?

Så sjukt jäkla irriterande. Nu måste jag ringa äcklig kundtjänst och skicka tillbaka allt igen. Suck. Fast jag tror nog att jag gör det efter New York resan. Orkar inte med det nu.


Stativ ger resultat

Premiäranvändning av mitt stativ (eller egentligen pappas) idag. Det har stått uppfällt i mitt rum i säkert ett år nu utan att jag knappt använt det. Förstår inte varför jag varit så naiv , det blir verkligen mycket bättre resultat. Dock är stativet lite klumpigt och tungt, så får väl inhandla ett nytt snart.


Lyrisk

Idag har jag spenderat många timmar på fotomässan. Jag och mamma åkte dit imorse och kom dit precis när de öppnade. Därefter tittade vi runt på lite utställningar där de självklart visade sjukt tuffa bilder. Tänk den dag mina bilder hänger där.. (haha). Efter det blev det lite föreläsningar där jag lärde mig massa nya tips och tricks. Inhandlade även en prenumeration på ytterligare en fototidning innan vi åkte därifrån.

För att fortsätta dagen i samma tema ska jag nu beställa hem ett närbildsfilter-set som förhoppningsvis dimper ner i brevlådan min innan vi åker till New york på onsdag!





Löööördag

jag bloggar väldigt ofta må jag säga...

kom hem från en träffa med Simon och Jossan alldeles nyss iallafall ! Vi har varit i forum och handlat och fikat och pratat. Supertrevligt!

Hur som helst. Nu ska jag springa till bussen för att åka ut till Ekerö och sen tillbaka hem igen om några timmar. Lagom onödigt va? men vad gör man inte för att få lite sällskap en lördagkväll.


Inget mer

Har inte så mycket mer att säga än att det suger att det är kolsvart när jag kommer hem från skolan. Alltså helt omöjligt för mig, som inte är bra på att använda blixt, att fota. Dock så har mammas polare i princip tvingat mig att porträtt-fota henne, något jag verkligen inte är bra på. Men någon gång ska man väl börja med sånt också, får väl se hur det går.

Hur som helst så kommer en av mina sista bra bilder nu ! Innan jag hinner ut och fota före mörkret anländer dvs..



Fira gånger 3

Igår var det flashback från gamla goda tider. Tjejgänget var här och hade det mysigt med middag, idol och spel. Supertrevligt!

Idag fyller pappa år så ikväll kommer det folk för att främst fira honom för det och fars dag, men även mig.
Så grattis till honom :)

Har fixat photoshop nu också !!

Jag lever livet på mitt sätt helt enkelt

Rubriken är mitt nya motto. Så sjukt bra sagt. Men ändå så himla enkelt. Det var en kille i programmet Inlåst, som jag sitter och tittar på just, nu som sa det.

Superlång dag idag. Lite regn, slask och snö på det också. Kyla med för den delen. Nu är vintern här på riktigt va?

Och ja. Jag ska lägga in mera bilder. Måste bara orka fixa photoshop först. Här kommer en oredigerad bild så länge!



Onödig dag

Idag hade jag bara en halvtimmes lektion vid 12. Riktigt onödigt. Hade varit skönt att få sova ut ordentligt mitt i veckan. Jag vet, jag gick upp vid 10 eftersom jag började så sent. Men jag sov ändå fram tills dess och var supertrött när jag vaknade.

När jag kom hem blev det engelska-plugg eftersom vi ska skriva 800 ord om en bok tills på fredag morgon. Vad är det för jäkla uppgift lixom?! Har skrivit hälften nu iallafall..

Struntade i dansen för att jag måste plugga engelska och för att hinna hjälpa till lillasyster och hennes klass på Stavantrofén (en tävling i min gamla skola). Nu är det grey's och sen ska jag skriva vidare!


Min första dag som 17åring minsann

Kan ni gissa vilken dag det är idag? *peka på rubriken* haha.

Min födelsedag ju!

Tack till alla som grattat mig !



Ikväll blir det middag med mamma och Emma, sen en träff med favoriten Agnes.
Skicka ett grattis-sms vetja!!!

Maskerad

Hejhopp!
Igår morse gick jag och mamma upp tidigt och så rullade vi hemåt på en gång. Hemma vid 1 typ och då blev det korv-tillverkning som jag bara klarade av att kolla på. Skulle aldrig någonsin röra det mamma och hennes polare gjorde. uschusch.

Senare på kvällen drog jag med Agnes till Ellen där vi fixade i ordning oss lite och klädde ut oss för att dra på maskerad i liljeholmen. Väl där hade jag superkul, även om jag såg ut som jag vet inte vad.

Bilderna från dagarna i Dalarna får ni när jag istallerat photoshop, har nämligen fått tillbaka och börjat använda min lilla data som gick sönder för ett tag sen.

Här är en bild från igår iallafall. Detta är bilden jag såg som mest normal ut, gissa hur alla andra bilderna såg ut då... Framför mig har vi Emma. Brevid henne ler agnes för fulla munnar och bakom oss alla har vi frank(?) !


RSS 2.0