PartyParty

Gårdagen spenderades hos Elvira. Det var skoj det! Jag gick dock lite fel när jag skulle hem så missade nästan bussen, det finns alldeles för mycket likandana hus.

Juste. Jag känner för att skryta lite. Jag ska få en 42" plasma tv i mitt rum, den ni! Sen ska jag väl fixa resten av rummet också så att man kan vara där inne. Jag måste bli bättre på att städa..

Ikväll ska jag på Williams 18-års fest, dvs. Malins pojkvän.
Så nu ska jag börja göra mig fin.

Älskade mamma

Idag fyller min mamma år! Det ni!
Massor med kärlek och grattis till henne  <3


Puss på kameran

Har jag sagt att min systemkamera gick sönder under nyårs-helgen? det gjorde den iallafall. Och nej, det var inte mitt fel. Mamma lånade den. Sådeså. Men nu är den på lagning !
Anyway. Samtidigt har jag lyckats tappa bort min lilla digitalkamera, hur lyckas jag..

Men den hittade jag idag ! Då blev jag så glad att jag kände för att tråk-fota.

Spotlight

Nu har jag skaffat mig en s.k spotlight. Det säger er antagligen inte mycket, men det är den lilla rutan här till höger längst ner, (om ni hittar) haha. Där kan ni tydlgen lämna meddelanden och länka till er egen blogg, om jag förstått rätt. Alltså möjligtvis få flera läsare till er blogg :) Superduper va.

Ikväll blir det förhoppningsvis en promenix med Malin, annars bara en hemmakväll.
Dags för mig att börja laga lite mat.

Hemmaspa

Lång skoldag. Bra feedback. Kort besök på ungdomsmottagningen. Middag.

Nu blir det lite hemmaspa för min del. Det kan behövas. Stor skumbad med lite bra musik, ljus, oljor, krämer och sånt där. Myspys.

Imorgon blir det sovmorgon minsann. Skönt.

Skrivkramp

Fy skäms på mig. Jag har fått skrivkramp. Alltså kommer blogginläggen allt mer sällan. Och det är väl inte bra, inte. Nejnej (Hoppas jag, haha). Detta måste åtgärdas omedelbart.

Dagen har bestått av en enda lektion, som i och för sig var 3 timmar lång. Det var skönt. Jag överlevde dock med 2 chokladbollar.
Jag skulle egentligen träna efter skolan, men så blev det inte. Sen skulle jag egentligen följa med tjejorna och fota lite i stan. Så blev det inte heller, utan jag åkte hem och somnade i soffan med två tussbollar, a.k.a kattungar, på mig. Mysfaktor. Sedan en promenix och ögonbryns-noppning med Malin. Ännu en mysfaktor.

Imorgon blir det ungdomsmottagningen  med Ellen minsann! Ouuuuh. Spännande ! Nu blev ni nyfikna va. Men det är hemligstämplat. Säger vi.

Dags för mig att pysa upp till sängen nu. Godnatt.

It's been a while

Jahaja. Då har man fått de första betygen på gymnasiet. Känns helt okej för att vara första terminen (och efter att mamma tvingat mig att vara stolt över betygen). Men jag är ju som jag är, undervärderar alltid mig själv. Tror att jag kan bättre. Vilket jag kan..

Helgen var skoj som vanligt hos Belinda. Det spelades guitar hero world tour och jag insåg att jag är en gitarrtjej. Trummor var waaay too hard. Jag och Vivvi gjorde gjorde godaste pannkakorna till frukost, haha.

Nu ska jag snart ut och gå tror jag. Så fort jag hittat någon att gå med. Agnes blir ett bra offer.
Och förresten, imorgon sätter jag igång med löpträningen ! 5 km ska vara en enkel match om några veckor.

Mot telefonen och sedan ut i kylan.

Botkyrkabrudäään

Jahaja, Övningskörning imorse, gick superbra (höhö) Fick till och med köra med syster och hennes polare i bilen!

Denna lördagkväll ska spenderas med tjejorna i hos botkyrkabruden, aka Belinda. Eftersom hon bor i Tullinge blir det till att utforska nya områden och utöka mina geografikunskaper.

Förresten. Igår redovisade jag om mina fjällämmlar! Haha. Det gick helt okej, några skrattade iallafall..
Vi upptäckte också oanade talanger hos vissa i klassen, det var inte speciellt väntat inte. Men bra som tusan.

Ha en bra kväll gott folk!



Idétorka

Hej-jag-har-ingenting-att-skriva-om !

Fast idag på lunchen kastade Vivvi pepparkaret i Natalies öga. Det fick henne att gråta. Mig med.

Och ibland undrar jag om jag valt rätt skola. Visst, jag har underbara vänner och jag valde en amibitös skola med flit. Men jag trodde aldrig att det skulle bli såhär mycket och såhär svårt. Menmen. Jag antar att det lönar sig om 3 år...

Anyway, ikväll ska jag plugga. Redovisning om fjällämmlar imorgon ! jihoo.

Romme pics

Jag kom på att jag inte lagt upp några bilder från Romme. Så här har ni 3 st ;o
Och ja, jag ska lära mig bräda på sportlovet!




Löpning är inte min grej

Har jag nämnt att klassen ska springa 5 km på tisdag? 5 fucking km. Jag blir andfådd bara av att tänka på det. Nej usch fy blä. Jag hatar att löp-träna. Det beror antagligen på att jag har noll kondition. Men ändå, jag ser verkligen inget underhållande i det. Man blir bara andfådd och får ont överallt -.- Hej knubbis.
Anyway. Jag och Vivvi drog iallafall in till gymmet idag (första gången på lääänge) för att springa just 5 km och ha en tid att slå på tisdag. Och jaa.. tiden jag fick ska jag inte ens nämna. Men helt slut var jag efteråt.

När löpningen var över kände vi att vi förtjänade lite fika. Det blev café blåbär vid odenplan. Myspysfaktor.

Nu blir det middag och sen lite guitar hero tror jag.
Pe u ess ess. (?)
 

Är det en gris... eller en mus?

Denna dag har spenderats med rikard. Skojskoj. Det blev brownies, Saw 5 (äcklig som tusan ><) och lite data. Vi fastnade vid adobe illustrator där vi ritade djur. Eller ah "djur"... haha.




ajajaj AJ

Snacka om att jag har ont överallt idag. Gårdagen i Romme var efterlängtad och underbar. Är riktigt nöjd!

Elvira har alla bilder så jag lägger in sen när jag fått av henne jaaoo.

Taggad eller vadå

Hej jag är riktigt hyper nu. Är hur jäkla taggad som helst inför imorgon. Någon som vet vad som händer då?! JO. Det blir en dagsresa till Romme minsann! det ni.

Juste. Idag var jag s.k "hårmodell", haha. Det var min brors flickvän som går frisörlinjen som behövde en frivillig att klippa. Och vem säger nej till gratis klippning lixom? Så nu är mitt hår 3 cm kortare och jag är faktiskt mer nöjd än vad jag brukar vara när jag klippt mig hos en "riktig" frisör. Så tack jossan!

Nu sitter jag här med min Half Baked Ben & Jerry's (otroligt att man kan bli beroende så fort) och kollar på tv. Ska snart gå och sova. Tidigt värre. Men ska man upp halv 5 så ska man.

Adobe Illustrator

Bara för att Malin visade mig en tjejs blogg som gjorde assnygga teckningar i Adobe Illustrator kände jag att det var någonting jag också ville lära mig. Och jag är på god väg gott folk! Tycker iallafall jag efter 3 dagars kämpande...


Du är inte anonym

Puss på dig och din kommentar agnes ! Du betyder vetu.

Busted

Skitdag

Imorse vaknade jag alldeles för tidigt och låg därför och snoozade i någon timme. När det var 3 minuter kvar innan jag var tvungen att gå upp somnade jag om och vaknade 2 minuter innan min buss skulle gå. Typiskt.

Fick tillbaka ett prov och en inlämnning idag också på NOn. Det gick väl sådär. Vad har den gamla, plugggalna, smarta Anna tagit vägen? Inte är hon här iallafall. Typiskt.

Sedan var det oförberett datakunskapsprov i Excel som inte heller gick så bra. Typiskt.


Det är nu jag behöver någon som muntrar upp mig, tack?

Ben & Jerry's

Glömde jag säga att vi mumsade en hel del igår kväll? Och det bästa av allt. Det blev över.


High school musical - kväll

Idag har jag övningskört igen! (typ hundrade gången på 3 veckor, haha). Det gick superbra, jag får redan köra på två-filiga(?) vägar. Coolt värre.

Den senaste timmen har jag spenderat i badrummet. Det har mest badats och sminkats. Men nu är jag klar och snart kommer nästan alla tjejorna hit på en High-school-musical-kväll. Nördigt jag vet, men erkänn att vissa låtar är sådär svängiga. Sen blev det även övernattning här, men antagligen kommer vi mest ligga och prata hela natten som vanligt.
Men nu måste jag springa till bussen och möta dom, puss!

Bilder kommer nog imorrn i guess.

Simning = blåmärken

Äntligen. Äntligen är den inte-alls-efterlängtade simingen med klassen över. Visst, simning är kul, men fan inte när man ska trängas 35 pers på 3 st 25-meters banor. Snacka om trångt. Blev sparkad minst 100 gånger. Söta blåmärken det kommer bli. Nämnde jag att vi skulle simmna minst 32 längder också?

Hur som helst. Snart kommer Ellen hit, och senare anländer även Agnes. Det kommer bli Let's Dance (man måste ju se hur det går för blondinbella såklart, haha) och såklart massor med tjejsnack. Och ikväll har vi extra mkt att prata om.
SpännandeSpännande.

Nystart

Så var det dags för mig att installera om datorn igen. Denna gång med Vista Ulitmate. Och ja, jag vet att vista ska vara så dåligt och så, men jag tycker helt enkelt bättre om det.
Anyway. Alltså måste jag installera massor med nödvändiga program nu. Det nya msn är ascoolt btw.

Hejsvejs!

Powernap

Efter bara 2 dagar i skolan har jag börjat med mina powernaps igen. Vad är det här? Jag kom hem från skolan 1 idag, somnade runt 3 och vaknade för en halvtimmesen. Dvs 1 ½ timmes sömn. Skönt som tusan. Dock inte lika skönt ikväll när jag måste försöka somna innan 12 iallafall.

Menmen, den dagen tiden, den sorgen.
Eller vad man nu säger.


Schindler's List

Jahaja, då ligger man här efter en heldag med Belinda, mätt och belåten med Schindler's List rullandes i bakgrunden. Hemsk film det där, men något måste man väl glo på. Idag har jag som sagt varit med Belinda, och det var skoj ! Blev en tripp på stan, pannkakor och tv-tittande. Vi hann även med en kladdkaka, och det sitter ju aldrig fel precis.

Gårdagen var.. lika tråkig som de flesta söndagar. Alla är för trötta för att hitta på något så till slut hamnar man framför tv:n/datorn med en chipspåse. Inte bra Anna.
Juste. Jag har ju lovat mig själv att  börja träna ordentligt nu till våren och fixa min en snygg kropp.
Räknas det som ett nyårslöfte då kanske?



Bara omslaget skrämmer mig, (haha)

Lördag?

Är det verkligen lördag idag? Det känns iallafall inte som det.

Min dag har spenderats framför tv:n, bakom ratten och till sist i soffan med filmen "I am Sam". Helt okej dag faktiskt, skönt att ta det lugnt och bara slappa. Gick riktigt bra att övningsköra idag också, det är så himla kul.

Anyway. Eftersom inget speciellt här hänt i mitt liv idag blir detta slutet på mitt inlägg. Tråkigt värre va?.

Struvor

Det första jag, mamma och Emma gjorde imorse var att göra struvor. För er som ej vet är det typ.. friterad pannkakssmet, och det låter värre än vad det är. Det är faktiskt riktigt gott.
     Sedan drog jag ut med mamma och "grannfrun" till Drevviken och åkte skridskor. Bara för att komma ut lixom. Efter det blev det lite övningskörning och nu kan jag backa också, yay.

Ikväll ska jag träffa Agnes, vilket var ett tag sen känns det som. Inte bra inte.

Struvorna!

Sista och första dagen på åren

Gårdagen var skoj. Vi lagade och åt mat tillsammans, sjöng ABBA-låtar på singstar, badade jacuzzi, drack champagne, var uppe sent och hade riktigt, riktigt kul. Som alltid.
Idag blev det skridskoåkning i kungsträdgården och sedan The Duchess på bio.
Bilderna får säga resten.




Tvåtusennio

Nytt år. Ny start.

RSS 2.0